ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Public σε βοηθά να «Μείνεις Σπίτι» μέσω του ηλεκτρικού του καταστήματος

Published

on

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, το Public ακολουθεί πιστά την απόφαση των αρμόδιων αρχών και ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα καταστήματα του δικτύου της θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα, Τετάρτη 18.03.2020 και μέχρι νεωτέρας.

Όλες αυτές τις ημέρες, παρακολουθούνται στενά οι εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό και η εταιρεία προσαρμόζει τη δραστηριότητά της στον εξής στόχο: Να παραμείνουν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της ασφαλείς.

Γι’ αυτό το λόγο, το Public υποστηρίζει την καμπάνια #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.public.gr, αλλά και μέσω της ομάδας του call center, προσφέροντας με ασφάλεια τις υπηρεσίες.

Σε αυτή την κατεύθυνση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού:
  • Ενισχύεται το προσωπικό που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.public.gr για να παραδίδονται άμεσα οι online παραγγελίες στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού.
  • Η ομάδα του call center είναι σε ετοιμότητα στο τηλέφωνο 2108181333 για να δρομολογήσει οποιαδήποτε παραγγελία και να την αποστείλει απευθείας.
  • Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών, καθώς και ανέπαφης παράδοσης, αν η παραγγελία έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά.
Ήδη, για όλες τις παραγγελίες στο www.public.gr αλλά και στο call center μας, ισχύουν τα ακόλουθα:
  • Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται από συνεργάτες που είναι εξοπλισμένοι με γάντια μίας χρήσης.
  • Οι συνεργάτες που φροντίζουν για την παράδοση των δεμάτων είναι εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα γάντια μίας χρήσης.
  • Απολυμαίνονται προληπτικά όλοι οι χώροι λειτουργίας, δηλαδή τα καταστήματα και οι αποθήκες.
    Τηρούνται σχολαστικά οι κανόνες υγιεινής, όπως αυτοί ορίζονται κι ανανεώνονται από το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Advertisement

TRENDING