ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τον Σεπτέμβριο μετατίθεται το ITC 2020-4o Συνέδριο Υποδομών-Μεταφορών

Published

on

Με γνώμονα το γενικό καλό, τη δημόσια υγεία αλλά και την διεξαγωγή ενός συνεδρίου κάτω από κανονικές συνθήκες, αποφασίσαμε την μετάθεση του ITC 2020-4ου Συνεδρίου Υποδομών-Μεταφορών από τον Ιούνιο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2020.

Η απόφαση μας λήφθηκε βάσει της σημερινής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα αλλά και παγκοσμίως λόγω της πανδημίας του COVID-19, με την ελπίδα ότι θα ξεπεραστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η απόφαση αυτή τρεις μήνες πριν την αρχική διεξαγωγή του συνεδρίου, και το γεγονός ότι το συνέδριο μετατίθεται κατά τρεις μήνες αργότερα, ευχόμαστε ότι θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο, στους αρμόδιους φορείς και την κυβέρνηση, την επιχειρηματική κοινότητα αλλά και την ίδια την κοινωνία να αναρρώσει από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Η ασφάλεια και η υγεία όλων, συνέδρων, ομιλητών, εργαζομένων και οργανωτών είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας και σε αυτό βασιστήκαμε για την απόφαση μας αυτή.

Προσμένοντας όλοι να ξεπεραστεί σύντομα η σημερινή κατάσταση, ευχαριστούμε όλους όσους είχαν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον να υποστηρίξουν ή να παρακολουθήσουν αυτό το συνέδριο, τους ενημερώνουμε ότι η προετοιμασία του συνεχίζεται απρόσκοπτα και δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Advertisement

TRENDING