VIDEOS

[VIDEO] Ανοίγει την άνοιξη το πρώτο ξενοδοχείο της Nobu στην Ελλάδα – Σε ποιό νησί θα βρίσκεται

Published

on

Το Nobu Hotel & Restaurant Santorini - Πηγή: Nobu Hospitality

Ανοίγει την προσεχή άνοιξη το πρώτο ξενοδοχείο της Nobu Hospitality στην Ελλάδα, σε δημοφιλές ελληνικό νησί.

Το νέο ξενοδοχείο και εστιατόριο Nobu Hotel & Restaurant Santorini θα βρίσκεται σε ορεινή τοποθεσία στο Ημεροβίγλι, στη βορειοανατολική ακτή του νησιού, μόλις 10 λεπτά από την Οία και 20 λεπτά από το αεροδρόμιο του νησιού.

Πρόκειται για boutique ξενοδοχείο που θα διαθέτει κορυφαίο εστιατόριο Nobu, spa, γυμναστήριο, πισίνα infinity σε 2 επίπεδα και 5 πολυτελείς βίλες με πισίνα, με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και την καλντέρα της Σαντορίνης.

Θα ανοίξει τις πύλες του τον Απρίλιο του 2022.

Πρόκεται για το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Nobu στην Ελλάδα, το 10ο στην Ευρώπη και το 26ο παγκοσμίως.

Στο συγκεκριμένο project, η Nobu Hospitality εισήλθε σε μακροχρόνια συνεργασία διαχείρισης με την MonteRock International (MRI), η οποία αποτελεί έναν όμιλο με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε πολλούς κλάδους, ανάμεσα στους οποίους και ο τουρισμός και το real estate.

Η αλυσίδα Nobu Hospitality έχει ιδρυθεί από το γνωστό Αμερικανό ηθοποιό Robert De Niro, το διάσημο Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa και τον παραγωγό ταινιών Meir Teper.

Το Nobu Hotel & Restaurant Santorini – Πηγή: Nobu Hospitality

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nobu Hospitality, Trevor Horwell, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και που συνεργαζόμαστε με την τοπική κοινότητα επάνω σε αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ.

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο λόγω της σπάνιας ομορφιάς της, γνωστή για την ξεχωριστή κουζίνα της, τη λευκή αρχιτεκτονική με φόντο απότομους βράχχους και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε τους ντόπιους και τους διεθνείς ταξιδιώτες να ζήσουν από κοντά το lifestyle της Nobu σε αυτόν το ξεχωριστό προορισμό”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της MonteRock International, Alfredo Longo, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη σταθερή συνεργασία που έχουμε το brand Nobu όλα αυτά τα χρόνια και είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι να διευρύνουμε μαζί τη βιομηχανία φιλοξενίας”.

TRENDING