VIDEOS

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνει το mega τουριστικό project Alexandrou Chora στο Costa Ofrynio

Published

on

Η νέα τουριστική επένδυση Alexandrou Chora Project στο Costa Ofrynio - Φωτό: Kourtidis Group

Δείτε στο παραπάνω video πώς θα γίνει το mega τουριστικό project Alexandrou Chora στην περιοχή γνωστή και ως Costa Ofrynio.

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τον όμιλο Κουρτίδη η νέα μεγάλη θεματική τουριστική επένδυση με την ονομασία Alexandrou Chora, που θα λάβει χώρα στην Καβάλα, σε μια περιοχή γνωστή πλέον και ως Costa Ofrynio.

Η επίσημη παρουσίαση της επένδυσης έλαβε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Philoxenia, που διεξήχθη από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί όσοι επισκέπτηκαν το περίπτερο της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να μάθουν λεπτομέρειες για τη νέα επένδυση που αναμένεται να αλλάξει το τοπίο και να αναβαθμίσει συνολικά το τουριστικό προϊόν τόσο της Καβάλας όσο και γενικότερα της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Τί περιλαμβάνει η επένδυση

Στόχος της επένδυσης είναι να επανατοποθετήσει την περιοχή στην παγκόσμια αγορά τουρισμού ως «Costa Ofrynio», μέσω της δημιουργίας του τουριστικού συγκροτήματος «Alexandrou Chora Project» από τον επιχειρηματικό όμιλο Kourtidis Group.

Η επένδυση περιλαμβάνει τη δημιουργία 5άστερου resort, ένα ξενοδοχείου spa 4 αστέρων, ένα πρότυπο Village 200 κατοικιών και ένα θεματικό πάρκο για το Μέγα Αλέξανδρο.

Μάλιστα, το θεματικό πάρκο για τον Μέγα Αλέξανδρο εκτιμάται ότι θα προσελκύει 100.000 επισκέπτες ετησίως (μαθητές, οικογένειες και τουρίστες) και στόχος είναι να συνδέεται απόλυτα με τον κοντινό αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, όπου ήδη ετοιμάζονται σχετικές προτάσεις προς τα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού.

TRENDING