LOGISTICS

[VIDEO] Επεκτείνει την επένδυση logistics στον Ασπρόπυργο η BriQ

Published

on

Ο κλάδος των logistics αποτελεί στρατηγική επιλογή της BriQ Properties, όπως έχει επανειλημμένα τονίσει η διοίκηση της εταιρείας, εξ ού και η νέα επέκταση της επένδυσης logistics στον Ασπρόπυργο.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία προχώρησε στην αγορά τριών οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 27.389,50 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής έναντι συνολικού τιμήματος 2.025.186 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δύο από αυτά τα οικόπεδα είναι όμορα στα προσφάτως αποκτηθέντα οικόπεδα της εταιρείας επιφανείας 57.529 τ.μ. επί των οποίων ήδη αναπτύσσει σύγχρονο κτίριο αποθήκευσης και διανομής επιφάνειας 20.764,42 τ.μ.

Με τη νέα αυτή αγορά, η BriQ Properties σκοπεύει να αναπτύξει δεύτερο κτίριο αποθήκευσης και διανομής επιφάνειας περίπου 10.000 τ.μ. με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου συγκροτήματος Logistics.

Το υπό κατασκευή κτίριο logistics αναμένεται να παραδοθεί το φθινόπωρο του 2021 και το έργο έχει αναλάβει η Ιστός Κατασκευαστική.

Η εν λόγω επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια που προήλθαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2019.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της BriQ Properties, ‘Αννα Αποστολίδου σημείωσε ότι «η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις της σε ανάπτυξη νεόδμητων κτιρίων logistics, σύγχρονων προδιαγραφών, τα οποία προσφέρουν υψηλότερες και σταθερότερες αποδόσεις και προσελκύουν αξιόπιστους μισθωτές».

Δείτε την εξέλιξη των έργων στο υπό κατασκευή κτίριο στον Ασπρόπυργο.

Advertisement

TRENDING