LOGISTICS

[VIDEO] Σχεδόν έτοιμο το νέο κέντρο logistics της Ten Brinke στην Ελευσίνα

Published

on

Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί τα έργα για το νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics village της Ten Brinke στην Ελευσίνα, σύμφωνα με το τελευταίο video που δημοσιοποίησε η εταιρεία, ενώ οι πληροφορίες θέλουν αυτό να παραδίδεται προς λειτουργία μέσα στο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά την κατασκευή κέντρου logistics που θα αποτελείται από 3 κτίρια αποθηκευτικών χώρων και γραφείων, συνολικού εμβαδού 43.083 τ.μ., σε έκταση 145 στρεμμάτων, στη θέση Λέκκα, στη περιοχή της Μαγούλας/

Η επένδυση υπολογίζεται σε 25 εκ. ευρώ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ten Brinke έχει ήδη έρθει σε συμφωνία μίσθωσης με μεγάλο όμιλο μεταφορών και μεγάλη αλυσίδα λιανεμπορίου.

To έργο έχει αναλάβει η Tenberco, θυγατρική της Ten Brinke Hellas.

Υπενθυμίζουμε τη διπλή επενδυτική κίνηση στο χώρο των logistics που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, με την Ten Brinke να εξαγοράζει την εταιρεία και τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 4 Α.Ε. και την Seagull να αναλαμβάνει τη διαχείρισή της.

Η ΔΕΛΤΑ 4, αποτελεί μια σύγχρονη εταιρία logistics με κτήριο προδιαγραφών Z3, με στεγασμένη επιφάνεια 22.500 τ.μ., και σύγχρονους γραφειακούς χώρους 1.500 τ.μ., που βρίσκεται στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα τη διαχείριση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΔΕΛΤΑ 4, ανέλαβε από 1η Νοεμβρίου η εταιρία Seagull S.A. με πρόεδρο τον Διονύση Γ. Στεριώτη.

TRENDING