ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Vodafone platinum: Χορηγός στη γιορτή Gaming «Xbox Arena Festivalbox Arena Festival»

Published

on

Ένα από τα κορυφαία gaming event, το Xbox Arena Festival sponsored by Vodafone επιστρέφει για τέταρτη χρονιά το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Gazi Music Hall με δωρεάν είσοδο και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις του gaming να διασκεδάσουν σε μία ημέρα γεμάτη παιχνίδι και πολλές δραστηριότητες, να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν δώρα συνολικής αξίας 55.000 €. H Vodafone θα δώσει το «παρών» εκεί.

 

Σχετικά με το Xbox Arena Festival, o Άρης Γεωργόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε και στηρίζουμε το Xbox Arena Festival – το κορυφαίο gaming event της χώρας. Στη Vodafone επενδύουμε στρατηγικά σε δίκτυα νέας γενιάς σε όλη τη χώρα, ώστε μέσα από αυτά να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία και τη μεγαλύτερη απόλαυση για όλους τους gamers της Ελλάδας».

Όσοι ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στο Xbox Arena Festival και να ζήσουν μία συναρπαστική εμπειρία gaming, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σαν παίκτες ή σαν επισκέπτες στην είσοδο του Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13, Αθήνα), στις 29 Ιουνίου-από τις 9 το πρωί.

 

Advertisement

TRENDING