ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Βραβεύθηκε το Stirixis Group στα International Property Awards για 2 έργα σε Παιανία & Φλοίσβο

Published

on

Βράβευση STIRIXIS Group στα International Property Awards - Πηγή: STIRIXIS Group

Με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια επιστρέφει η ομάδα της STIRIXIS Group από το Λονδίνο, όπου βραβεύτηκε με την υψηλότερη διάκριση από τα International Property Awards, όχι σε μία αλλά δύο κατηγορίες.

Τα βραβεία αφορούν το μοντέρνο, εντυπωσιακό και καινοτόμο ClubHouse για το CEO Clubs Greece, και το υπερσύγχρονο Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της RAFARM S.A. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως η διάκριση με ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία, οδήγησε και τα δύο έργα σε υποψηφιότητα για το βραβείο του ‘Best In Europe’!

Αναφορικά με αυτή τη σημαντική αναγνώριση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας STIRIXIS Group κος Αλέξανδρος Αθανασούλας, δήλωσε: «Αυτά τα βραβεία είναι αναγνώριση μιας καθημερινής προσπάθειας από τις ομάδες μας των STIRIXIS και STIRIXIS Exclusive με στόχο τη δημιουργία πραγματικής αξίας για κάθε πελάτη. Είμαστε περήφανοι που η προσπάθεια αυτή αναγνωρίζεται για άλλη μία φορά από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό International Property Awards και αποτελεί μια ακόμη σημαντική επιτυχία, τόσο για εμάς όσο και για την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρο της εταιρίας RAFARM, κο Άρη Μητσόπουλο, και την Πρόεδρο και Iδρυτή του CEO Clubs Greece, κα Γεωργία Καρτσάνη, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Η εξαιρετική συνεργασία μας αντικατοπτρίζει την κοινή μας προσπάθεια να δημιουργήσουμε έργα αξίας που ξεχωρίζουν και χώρους που αγγίζουν τον κάθε χρήστη και δημιουργούν Πραγματική Ευημερία».

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιτυχίες και την ανάπτυξη και των δύο ομαδών που βραβεύτηκαν – STIRIXIS & STIRIXIS Exclusive», προσθέτει η Αντιπρόεδρος και Εκτελεστική Διευθύντρια του STIRIXIS Group, κ. Έλενα Αθανασούλα. «Το θετικό αντίκτυπο που έχουν και οι δύο ομάδες μας στον επαγγελματικό τομέα είναι σημαντικό και αξιοσημείωτο. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και ανυποχώρητο πάθος να προσφέρουμε αξεπέραστη ποιότητα και καινοτομία στα έργα των πελατών μας».

Ολοκληρώθηκε από την STIRIXIS Group το νέο υπερσύγχρονο κτίριο R&D της RAFARM στην Παιανία

Advertisement

TRENDING