ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς διόδια η μετακίνηση στους Αυτοκινητόδρομους την Κυριακή 2 Ιουνίου

Published

on

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτή την Κυριακή, 2 Ιουνίου και ημέρα των επαναληπτικών εκλογών, τα οχήματα που θα κινηθούν στους αυτοκινητόδρομους της χώρας δεν θα πληρώσουν κάποιο αντίτιμο στους σταθμούς διοδίων. Η απόφαση λήφθηκε προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των ψηφοφόρων.

Η μη πληρωμή διοδίων ισχύει και για τον αστικό αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού. Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 2 Ιουνίου 00:00 ως τις 24:00 μ.μ.

Πιο συγκεκριμένα χωρίς διόδια θα μπορούν να μετακινηθούν τα επιβατικά ιδιωτικά οχήματα αλλά και δίκυκλα οχήματα (κατηγορίες 1 και 2) στους παρακάτω οδικούς άξονες:
– Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
– Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου – Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας) – Αυτοκινητόδρομος Αντίρριο Ιωάννινα (Ιόνια οδός)
-Αυτοκινητόδρομος Μεταμόρφωση – Σκάρφεια (Νέα Οδός) -Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος Ξυνιάδα-Τρίκααλα (Κεντρική Οδός) και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες (Κεντρική Οδός)
– Αυτοκινητόδρομος Ράχες– Κλειδί Ημαθίας (Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου)
– Αυτοκινητόδρομος Ηγουμενίτσας-Κήπων Έβρου (Εγνατία Οδός)
– Αττική Οδός

Όσον αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 24:00 μ.μ., καθώς και από την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως για διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

 

Πηγή: ypodomes.com

Advertisement

TRENDING