ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ

3 νέα εμπορικά ακίνητα μέσα στο 2021 από το Factory Outlet – Άνοιξε το πρώτο στο Π. Φάληρο

Published

on

Δυναμικά σκοπεύει να αναπτυχθεί το προσεχές διάστημα το γνωστό Factory Outlet, εγκαινιάζοντας το νέο του concept “Factory Outlet Local“, με στόχο εντός του 2021 να ανοίξει τα πρώτα τρία σημεία του. Ήδη το πρώτο άνοιξε τις πύλες του στο Παλαιό Φάληρο.

Το concept ουσιαστικά αφορά τη δημιουργία mini εκπτωτικού mall σε τοπικό επίπεδο. Τα καταστήματα θα είναι μικρότερης κλίμακας και θα δημιουργηθούν σε σημεία – κλειδιά της Αθήνας. Το πρώτο ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 261, στο Παλαιό Φάληρο. Στο σημείο υπήρχε παλιότερα παρόμοιο mini εκπτωτικό κατάστημα.

Στα σχέδια της εταιρείας είναι να αναπτυχθούν τουλάχιστον ακόμη δύο Factory Outlet Local εντός της χρονιάς.

Το νέο Factory Outlet Local στο Παλαιό Φάληρο

Το νέο concept στοχεύει στο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, που ζουν και εργάζονται στις κοντινές περιοχές. Σε έναν σύγχρονο χώρο, σε μια από τις πιο δημοφιλείς τοπικές αγορές, το Factory Outlet Local προτείνει μία νέα φιλοσοφία shopping, πιο κοντά στον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Στο νέο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς μία μεγάλη συλλογή από διεθνή επώνυμα brands ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, σε outlet τιμές όλο τον χρόνο.

Τα καταστήματα Factory Outlet Local θα λειτουργούν και ως Click & Collect σταθμοί, από όπου θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών, που έχουν πραγματοποιηθεί online μέσω του e-shop.

Advertisement

TRENDING