ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

3 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία βρίσκονται “στα σκαριά” στα Δωδεκάνησα – Δείτε σε ποιά νησιά

Published

on

Ρόδος - Φωτό: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Με ναυαρχίδα τη Ρόδο προχωρούν οι νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στα Δωδεκάνησα.

Δείτε τις 3 πιό πρόσφατες επενδύσεις για ξενοδοχεία στα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το bizness.gr:

  • “Πράσινο φως” για τη μεγάλη επένδυση για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Ρόδο. Το έργο, για το οποίο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την ΥΔΟΜ του Δήμου Ρόδου, αφορά στην δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 730 κλινών. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο 73 περίπου στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή Γεννάδιον της Νότιας Ρόδου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Προχωρά νέα επένδυση επέκτασης ξενοδοχείου στην Κάρπαθο. Το έργο αφορά στην προσθήκη δύο (2) νέων διωρόφων οικοδομών (ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων 3 αστέρων) σε υφιστάμενο ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων & δωματίων. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ακίνητο επιφάνειας 10 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Μενετών, στην Κάρπαθο. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Εγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Ρόδο. Το έργο αφορά στην ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων, αποτελούμενο από δύο (2) διώροφες οικοδομές, με εσωτερικό εξώστη (πατάρι), υπόγειο, κολυμβητικές δεξαμενές και υφιστάμενο κτίσμα (το οποίο θα επισκευασθεί). Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 2,2 περίπου στρεμμάτων, επί της οδού Ι. Καποδιστρίου 30-32 & Στρ. Ζήση 76, στη Ρόδο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρόδου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.

Advertisement

TRENDING