ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

4 νέες επενδύσεις στα σκαριά για ξενοδοχεία 5 αστέρων – Δείτε σε ποιές περιοχές

Published

on

Ακάθεκτα συνεχίζουν οι επενδύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα και το Φεβρουάριο. Τέσσερις ακόμη επενδύσεις για 5 άστερα δρομολογούνται στις δημοφιλείς τουριστικές περιοχές, όπως τη Χαλκιδική, τις Κυκλάδες και τη Ρόδο.

Δείτε τις 4 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το bizness.gr:

  • “Στα σκαριά” βρίσκεται επένδυση για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σαντορίνη. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου με υπόγεια, υπόσκαφα και πισίνες. Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 25,4 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Καμάρι, στη Σαντορίνη. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • “Πράσινο φώς” για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Χαλκιδική. Το έργο αφορά στην δημιουργία ξενοδοχείου δυναμικότητας 100 κλινών και, μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αριστοτέλη, οδεύει προς υλοποίηση. Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο επιφάνειας 15,03 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Βαρβάρας του Δήμου Αριστοτέλη, στην Χαλκιδική. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ.
  • Δρομολογείται μεγάλη επένδυση για ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Ρόδο. Πρόκειται για την δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 730 κλινών. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο επιφανείας 73 περίπου στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή Γεννάδιον της Νότιας Ρόδου. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρόδου. Τις λεπτομέρειες του έργου θα βρείτε εδώ.
  • Προεγκρίθηκε από την ΥΔΟΜ του Δήμου Μήλου η οικοδομική άδεια για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σίφνο. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων, δύο ορόφων, το οποίο θα γίνει σε έκταση 960 τ.μ. περίπου στην περιοχή Καμάρες, στην Απολλωνία Σίφνου. Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε το σύνδεσμο εδώ.

Advertisement

TRENDING