ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6 νέες επενδύσεις ανακαίνισης ξενοδοχείων από την αρχή του 2024 – Δείτε πού θα γίνουν

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva

Έξι νέες επενδύσεις ανακαίνισης ξενοδοχείων έχουν εγκριθεί από την αρχή του 2024. Από τις νέες ανακαινίσεις, τα μισά έργα αφορούν σε ξενοδοχειακές μονάδες 4 αστέρων.

Όλες οι επενδύσεις θα γίνουν σε νησιά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Δείτε τις 6 νέες επενδύσεις σε έργα ανακαίνισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα:

  • Δρομολογείται νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο. Το έργο αφορά στο ξενοδοχείο ΘΕΑΡΤΕΜΙΣ, 4 αστέρων, που βρίσκεται σε έκταση 1,72 περίπου στρεμμάτων, επί της οδού Καπετάν Λεμονιά & 28 Οκτωβρίου, στην περιοχή Καλλιθέα, στο Ρέθυμνο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρεθύμνης. Σύμφωνα με αυτή, οι εργασίες περιλαμβάνουν τις επισκευές όψεων, διαμορφώσεις του περιβάλλοντος χώρου, την προσθήκη 4 κολυμβητικών δεξαμενών καθώς και εσωτερικές διαρρυθμίσεις στο Κτίριο Β του ξενοδοχείου. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ ΑΕΞΤΕ.
  • Εγκρίθηκε νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στη Ρόδο. Μετά την έκδοση οικοδομικής άδειας από την ΥΔΟΜ του Δήμου Ρόδου, βαίνει προς υλοποίηση η ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων, που βρίσκεται σε έκταση 27,79 στην περιοχή Κολύμπια Αφάντου, στη Ρόδο. Σύμφωνα με την άδεια, περιλαμβάνονται οι εργασίες επισκευής, συντήρησης και διαρρυθμίσεων στην μονάδα, αλλά και η κατασκευή 5 κολυμβητικών δεξαμενών 1300,00 τ.μ (με άδεια σε ισχύ). Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΕΜ. ΠΕΤΡΩΝΙΑΤΗΣ Α.Ε.
  • Προχωρά η ανακαίνιση ξενοδοχείου στα Χανιά. Το έργο αφορά σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, που βρίσκεται σε έκταση 26,09 στην περιοχή Νέα Κυδωνιά, στα Χανιά. Σύμφωνα με την οικοδομική άδεια, που εξέδωσε η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Χανίων, περιλαμβάνονται οι εργασίες επισκευής, συντήρησης, διαρρυθμίσεων και τροποποιήσεων στην μονάδα, καθώς και η προσθήκη κολυμβητικών δεξαμενών. Στην επένδυση προβαίνει η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗ Α.Ε.
  • “Πράσινο φως” δόθηκε για έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στην Κεφαλονιά. Το έργο αφορά σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε έκταση 6,36 στρεμμάτων περίπου, επί της επαρχιακής οδού Αργοστολίου-Λάσσης-Αγίων Θεοδώρων, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Για το έργο της ανακαίνισης έχει ήδη εκδοθεί η οικοδομική άδεια από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αργοστολίου. Σύμφωνα με αυτή, οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή έξι (6) κολυμβητικών δεξαμενών, διαμορφώσεις στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και εσωτερικές διαρρυθμίσεις στο ξενοδοχείο. Επενδυτής, σύμφωνα με την άδεια, είναι η εταιρεία ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
  • Δρομολογείται νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο. Το έργο αφορά σε εργασίες ανακαίνισης – επισκευής, σε ξενοδοχείο εντός σχεδίου πόλεως, με προϋπολογισμό εργασιών άνω των 25.000 ευρώ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε έκταση 2,95 στρεμμάτων περίπου, στην περιοχή Πλάνου Αρκαδίων, στη Ζάκυνθο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ζακυνθίων. Σύμφωνα με την άδεια, φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΞΤΕΕ.
  • Τέλος, το “πράσινο φως” έλαβε επίσης έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στη Ρόδο. Το έργο αφορά στο ξενοδοχείο “Plaza” που βρίσκεται επί της οδού Ιερού Λόχου και Αμερικής 7, στο Νιοχώρι Ρόδου και έχει ήδη λάβει τη σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρόδου. Σύμφωνα με αυτή, οι εργασίες περιλαμβάνουν την επισκευή και συντήρηση της ξενοδοχειακής μονάδας, την κατασκευή κλίμακας κινδύνου και την κατάργηση δεξαμενής υγραερίου. Στην επένδυση προβαίνει η εταιρεία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΑΣ Α.Ε.

Advertisement

TRENDING