ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Air Canada: Απευθείας πτήσεις από Αθήνα σε Τορόντο και Μόντρεαλ

Published

on

Η Air Canada επεκτείνει την παρουσία της στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2019, με την προσθήκη 2 εβδομαδιαίων πτήσεων προς το Τορόντο και 2 εβδομαδιαίων πτήσεων προς το Μόντρεαλ.

Οι πρόσθετες πτήσεις θα εκτελούνται από την Air Canada Rouge από τις 24 Ιουνίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου, πέραν των ήδη υφιστάμενων καθημερινών δρομολογίων που πραγματοποιούνται από την 1η Απριλίου έως τις 17 Νοεμβρίου.

Οι νέες πτήσεις της Air Canada στην Ελλάδα ενδυναμώνουν την παρουσία της εταιρείας στην εγχώρια αγορά, ειδικά κατά τη θερινή τουριστική περίοδο. Οι νέες αυτές πτήσεις θα προσφέρουν στο επιβατικό κοινό μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες δυνατότητες επιλογής και παράλληλα, τη δυνατότητα εξυπηρετικής περαιτέρω σύνδεσης με το διευρυμένο δίκτυο της εταιρείας τόσο στη Βόρειο Αμερική, όσο και παγκοσμίως. 

Σημειώνεται, ότι η καναδέζικη αεροπορική εταιρεία έχει απευθείας επιβατικές πτήσεις σε 64 αεροδρόμια στον Καναδά, 59 στις ΗΠΑ και 98 στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Ασία, στην Αυστραλία, στην Καραϊβική, στο Μεξικό και στην Κεντρική & Νότιο Αμερική. 

Advertisement

TRENDING