ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ακυρώθηκε η κορυφαία πλατφόρμα της ενεργειακής βιομηχανίας στην Ευρώπη

Published

on

Την ακύρωση της The smarter E Europe 2020, της κορυφαίας πλατφόρμας της ενεργειακής βιομηχανίας στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται στο Μόναχο, ανακοίνωσε η Solar Promotion GmbH, η οποία αντιπροσωπεύεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της προστασίας του κοινού από τον κορονοϊό, ενώ το νέο ραντεβού της The smarter E Europe ορίσθηκε για τις 09. – 11.06.2021, με τον φορέα διοργάνωσης ήδη να προετοιμάζεται.

Η The smarter E Europe, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο τεσσάρων επιτυχημένων εκθέσεων του κλάδου της ενεργειακής βιομηχανίας και λαμβάνει χώρα ετησίως στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Πιο συγκεκριμένα η έκθεση διαθέτει στο δυναμικό της:
  • την Intersolar Europe, που εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας,
  • την ees Europe, που παρουσιάζει τομείς, όπως την αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτές, υλικά, κ.α.,
  • την Power2Drive Europe, όπου παρουσιάζονται όλες οι λύσεις γύρω από τη φόρτιση και τις τεχνολογίες των ηλεκτρικών οχημάτων και
  • την EM-Power, η οποία ενημερώνει το κοινό για τις ευφυείς χρήσεις της ενέργειας στη βιομηχανία και τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα έξυπνα συστήματα και την αποθήκευση ενέργειας.

Advertisement

TRENDING