ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Άλλαξε χέρια γνωστό κτίριο γραφείων της ΑΕΓΕΚ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Published

on

Το κτίριο γραφείων της ΑΕΓΕΚ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Πηγή: POINTERS PROPERTY SERVICES

Άλλαξε χέρια γνωστό κτίριο γραφείων της ΑΕΓΕΚ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΓΕΚ, σε συνέχεια της από 21.6.2022 ανακοίνωσής της , προέβη μετά από την παράταση της ισχύος του υπογραφέντος την 19.6.2022 συμβολαιογραφικού προσυμφώνου έως και την 21.11.2022, στην υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για την πώληση και μεταβίβαση προς την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΜΠΕΧΤΣΙΝΑΡ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ΜΠΕΧΤΣΙΝΑΡ Α.Ε.», του συνόλου των οριζοντίων ιδιοκτησιών (ήτοι 7 γραφείων), των δικαιωμάτων αποκλειστικής χρήσης επί των ως άνω οριζοντίων ιδιοκτησιών, και του δικαιώματος καθ’ ύψος επί της πολυόροφης οικοδομής που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και επί της οδού 26ης Οκτωβρίου και Λήμνου.

Μέρος του συνολικού τιμήματος ποσού 1,5εκ € καταβλήθηκε με την υπογραφή του συμβολαίου, ενώ η εξόφληση του υπολοιπόμενου πιστούμενου τιμήματος 1,25εκ€ θα γίνει το αργότερο έως την 18.01.2023.

Το προφίλ του ακινήτου

Πρόκειται για 7ώροφο κτίριο γραφείων, μεγέθους περίπου 2.000 τ. μ., επί της οδού 26ης Οκτωβρίου και Λήμνου 2, με περιμετρική θέα (το 100% από το 2ο έως τον 7ο όροφο, εμβαδού από 310τ.μ. ως 340τ.μ. ανά όροφο συν το 50% του 1ου ορόφου εμβαδού 147τ.μ, με αποκλειστική χρήση της ταράτσας, υπόγειο με ράμπα για 2 θέσεις στάθμευσης 45τ.μ., 2 κλιμακοστάσια, και ασανσέρ).

Tο ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική οδό μπροστά στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 2 λεπτών από το δικαστικό μέγαρο, στην περιοχή όπου λειτουργούν επίσης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε το γραφείο Κτηματογράφησης, τα εμπορικά κέντρα “Limani” & “Porto Center” ενώ το 2023 αναμένεται να παραδοθεί και το κτίριο γραφείων “HUB26”.

Μεγάλωσε η επένδυση Hub26 της Dimand στη Θεσσαλονίκη

Advertisement

TRENDING