ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει το Μάιο το 11ο ξενοδοχείο της Myconian Collection στη Μύκονο

Published

on

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων O by Myconian Collection - Πηγή: Myconian Collection

Ανοίγει το Μάιο το 11ο ξενοδοχείο της Myconian Collection στην περιοχή του Ορνού στη Μύκονο.

Ο όμιλος δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη Μύκονο όπου και μέχρι σήμερα έχει 10 πολυτελή ξενοδοχεία. Τον προσεχή Μάιο θα ανοίξει τις πύλες του και το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων O by Myconian Collection.

Θα βρίσκεται στην περιοχή του Ορνού, μόλις 3,6 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Μυκόνου, ειδικά φταιγμένο για απαιτητικούς ταξιδιώτες που αγαπούν τη φύση και το design και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από άψογη φιλοξενία και εκλεπτυσμένο lifestyle.

Θα διαθέτει 65 δωμάτια και σουίτες όχι απλώς φιλικά στο περιβάλλον αλλά σε πραγματική αρμονία με αυτό, για απέραντη γαλήνη και αίσθηση ανάπαυλας.

Την ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν φυσικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα και μάρμαρο, συχνά ακατέργαστα για να αντικατοπτρίσουν την αμόλυντη ομορφιά των Κυκλάδων.

Ηλιόλουστα και ευρύχωρα, όλα τα καταλύματα διαθέτουν επιπλωμένη βεράντα ή μπαλκόνι, όπως και ιδιωτικές πισίνες για όσους τις προτιμούν. Υπάρχουν επιλογές για 2 έως 6 ενήλικες, με δωμάτια 33m² έως 135m².

Το πρώτο ξενοδοχείο της Myconian Collection πάνω στο κύμα, το O by Myconian Collection βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, με μερικά από τα καλύτερα beach bar της Μυκόνου, εξαιρετικά εστιατόρια, καταστήματα και εγκαταστάσεις water sports λίγα μόλις μέτρα από το δωμάτιο ή τη σουίτα σας.

Επιπλέον, όλοι οι καλεσμένοι της Myconian Collection απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση και στα 11 ξενοδοχεία του ομίλου στη Μύκονο και την τεράστια γκάμα από εστιατόρια, μπαρ, πισίνες και spa που διαθέτουν, όπως και άριστες υπηρεσίες και χώρους διοργάνωσης εκδηλώσεων και γάμων.

Το O by Myconian Collection δέχεται ήδη κρατήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν 2022, που ξεκινά τον Μάιο.

Advertisement

TRENDING