ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων Orama στη Σαντορίνη

Published

on

Ανοίγει σήμερα 12 Μαΐου το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Orama Hotel & Spa στην Σαντορίνη.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από έξι κτιριακές δομές ενώ το στυλ και η διαρρύθμιση της ξενοδοχειακής μονάδας έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζεται με την Κυκλαδίτικη τέχνη και αισθητική.

Η τοποθεσία του καταλύματος βρίσκεται στα 400 μέτρα από την περιοχή Φηρά και θα διαθέτει ανάμεσα σε άλλες παροχές, εστιατόρια, γυμναστήριο καθώς και τρεις πισίνες.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 100 δωμάτια ενώ ο αριθμός των σουιτών θα είναι 35 σύμφωνα με πηγές της εταιρίας.

Το προφίλ της KD Hotels & Resorts

Ο Όμιλος KD Hotels & Resorts στον οποίο ανήκει η ξενοδοχειακή μονάδα Orama Hotel & Spa αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους της Σαντορίνης καθώς διαθέτει εννέα διαφορετικά ξενοδοχεία και θέρετρα τα οποία βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές του νησιού της Σαντορίνης με το Orama Hotel & Spa να αποτελεί το δέκατο ξενοδοχείο του Ομίλου στο νησί.

Ο Όμιλος διαθέτει στο νησί το ξενοδοχείο El Greco Resort & Spa στην περιοχή Φηρά, το Santorini Palace Hotel στην περιοχή Φηροστεφάνι, το Costa Grand Resort & Spa στο Καμάρι, το Aqua Blue Hotel στην περιοχή Περίσσα, το Aegean Plaza Hotel στο Καμάρι, το Santo Mira Mare Resort στην περιοχή Περίβολος, το Belvedere Suites στην περιοχή Φηροστεφάνι και το Strogili Adults Only – Hotel στο Καμάρι.

Advertisement

TRENDING