ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει το νέο ξενοδοχείο TWINN στο κέντρο του Πειραιά – Ποιό γνωστό ακίνητο αξιοποιήθηκε

Published

on

TWINN Hotel Downtown Piraeus - Πηγή: Santikos Collection

Ανοίγει σήμερα το νέο ξενοδοχείο στο κέντρο του Πειραιά.

Ο λόγος για το ακίνητο στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου 14 και Καραολή και Δημητρίου που μετατράπηκε σε νέο ξενοδοχείο 3 αστέρων.

Το νέο TWINN Downtown Piraeus ανοίγει τις πύλες του, αποτελώντας το δεύτερο ξενοδοχείο της Santikos Collection στον Πειραιά. Το The Alex στην Καστέλλα αποτελεί το πρώτο της αλυσίδας, που εκτός των δύο ξενοδοχείων στον Πειραιά διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της και 3 ξενοδοχεία στις Σποράδες (2 στη Σκιάθο και 1 στην Αλόννησο) καθώς και ένα ξενοδοχείο στο Πήλιο.

Το κτίριο στο οποίο αναπτύχθηκε το ξενοδοχείο ανήκει από το 2019 στη γνωστή εταιρεία real estate, Hellenic Properties, η οποία ανέλαβε την ανακατασκευή του κτιρίου.

Πλεονέκτημα του ξενοδοχείου είναι η κοντινή του απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά αλλά και τον τερματικό σταθμό του Μετρό στον Πειραιά (σταθμός Δημοτικό Θέατρο).

Η επένδυση μάλιστα είχε λάβει την έγκριση χρηματοδότησης από τον Αναπτυξιακό Νόμο. Το εγκεκριμένο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 1,94 εκ. ευρώ περίπου και θα ενισχυθεί με το ποσό των 543.000 ευρώ περίπου.

Άνοιξε το νέο ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών στον Πειραιά – Γιατί επιλέχθηκε “ρωμαϊκό” όνομα

Advertisement

TRENDING