ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει τον Αύγουστο το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά

Published

on

Το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά - Πηγή: Dolphin Capital Investors

Ανοίγει τον Αύγουστο το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά.

Μετά και τις μετοχικές αλλαγές στο project, που έλαβαν χώρα το φθινόπωρο του 2022, ολοκληρώνεται σταδιακά το πολυτελές resort με το σύστημα κρατήσεων να “ανοίγει” τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

H μεγάλη τουριστική επένδυση ξεκίνησε όταν το 2017 υπέγραψαν τη σχετική συμφωνία οι Dolphin Capital Investors και Kerzner International Holdings Ltd.

Σημειώνεται ότι μέσα στο 2023 ανοίγει και το έτερο νέο One&Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας.

Το προφίλ της επένδυσης

Η τοποθεσία αναπτύσσεται το έργο βρίσκεται δυτικά στην Κέα, στην παραθαλάσσια περιοχή Βρόσκοπος και εκτείνεται σε 600 στρέμματα, καταλαμβάνοντας δυο αμφιθεατρικές πλαγιές με θέα στη θάλασσα.

Στη μία πλευρά θα αναπτυχθεί ο κύριος όγκος του ξενοδοχείου, ενώ από την άλλη θα κατασκευαστούν 75 υπερπολυτελείς Resort Villas και ένας περιορισμένος αριθμός One&Only Private Homes, διαθέσιμα προς πώληση.

Προσβάσιμο με ιδιωτικό σκάφος ή με ελικόπτερο, το ξενοδοχείο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Μεσογείου και θα διαθέτει ένα SPA, τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, ένα Beach Club, πλήρες κέντρο δραστηριοτήτων και καταδυτικό κέντρο.

Το συνολικό κόστος επένδυσης υπολογίζεται να ανέλθει σε €150 εκατ. και θα ολοκληρωθεί το 2023 με opening τη θερινή σεζόν.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση

Το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά - Πηγή: Dolphin Capital Investors

[VIDEO – ΦΩΤΟ] Ολοκληρώνεται σταδιακά το νέο One & Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας – Πότε ανοίγει

Advertisement

TRENDING