ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άνοιξε το 5άστερο smart hotel ONOMA στη Θεσσαλονίκη

Published

on

To νέο 5άστερο smart ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη - Φωτό: onomahotel.com

Μετά από αναμονή μηνών λόγω και της πανδημίας, άνοιξε για το κοινό το νέο 5άστερο smart hotel ONOMA Hotel της Anatolia Hospitality, στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο πολυτελές “έξπνο” ξενοδοχείο ΟΝΟΜΑ βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 24, κοντά στο νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης αλλά και το νέο σταθμό μετρό που κατασκευάζεται εκεί.

Το 8ώροφο κτίριο, 4.800 τ.μ., αγοράσθηκε από την Anatolia Hospitality, της οικογένειας Χρυσοχοΐδη, το 2019 και σύμφωνα με πληροφορίες το ύψος της επένδυσης έφθασε τα 7 εκ. ευρώ, για τη ριζική ανακαίνισή του.

Διαθέτει 83 δωμάτια, με 164 κλίνες, και όπως φανερώνει και η περιγραφή του, βασίζεται σε μια προσωποποιημένη εμπειρία διαμονής με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στο ONOMA Hotel ο επισκέπτης και το κατάλυμα συνδέονται μέσω smart συσκευών (σ.σ. κινητό, tablet κτλ.), για υπηρεσίες όπως απομακρυσμένο check-in ή check-out, ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις για το room service κα. Τα δωμάτια μπορούν να προσωποποιηθούν ακόμη περισσότερα ανάλογα με τις προτιμήσεις του ενοίκου και να γίνουν θεματικά experience areas με concepts όπως φωτογραφία, κρασί ή gaming.

Επίσης, ο κήπος του ONOMA Hotel ονομάζεται Backyard Social Place και ως στόχος ορίζεται, να καταστεί ένα hot spot για τα social media.

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται το Cloud Bar με απεριόριστη θέα 360 μοιρών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

To νέο 5άστερο smart ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη - Φωτό: onomahotel.com

Το προφίλ της Anatolia Hospitality

Με παράδοση 90 ετών στο χώρο του τουρισμού και αφετηρία τη λειτουργία του Hotel Όλυμπος, του πρώτου της ξενοδοχείου στη Κομοτηνή, η Anatolia Hospitality διαθέτει σήμερα δύο πλήρως ανανεωμένα και ανακαινισμένα ιδιόκτητα Anatolia Hotels σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή και το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο όμιλος διαχειρίζεται βίλες και πολυτελή διαμερίσματα στη Μύκονο (Senses Villas & Suites, Villa Petrolefko) και μια υπερπολυτελή βίλα στη Λευκάδα (Villa Veneziano), καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT (Anatolia Travel).

Advertisement

TRENDING