ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άνοιξε το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Grivalia στην Πάρο

Published

on

Το 5άστερο Avant Mar στην Πάρο - Πηγή: Grivalia Hospitality

Άνοιξε το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Grivalia στην Πάρο.

Σε ιδανική τοποθεσία πάνω στην παραλία Πιπέρι, το Avant Mar συνδυάζει μοναδικά την αύρα της θάλασσας και την αίσθηση του κυκλαδίτικου καλοκαιριού.

Η νέα ξενοδοχειακή άφιξη από την Grivalia Hospitality θέτει ψηλά τον πήχη των ξενοδοχειακών προδιαγραφών αλλά και της γαστρονομικής σκηνής του νησιού μέσα από το Matsuhisa Paros που θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες στις 15 Ιουλίου.

Το ύψος της συνολικής επένδυσης ανήλθε στα €20 εκατομμύρια, οι εργασίες διήρκησαν 3,5 χρόνια, ενώ η νέα αυτή επένδυση συμβάλλει στη δημιουργία άνω των 80 νέων θέσεων εργασίας.

Εστιάζοντας στρατηγικά στη δημιουργία έργων υπερπολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, η Grivalia Hospitality καταγραφεί υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, διαθέτοντας ένα χαρτοφυλάκιο που θα ξεπερνάει σε αξία το 1,5 δισ. ευρώ όταν ολοκληρωθούν όλα τα υπό κατασκευή έργα και ένα επενδυτικό πλάνο για την επόμενη τριετία άνω των 400 εκατ. ευρώ.

Το 5άστερο Avant Mar στην Πάρο – Πηγή: Grivalia Hospitality

To νέο 5άστερο Avant Mar

Πρόκειται για ένα έργο μοναδικής αρχιτεκτονικής και κυκλαδικής αισθητικής που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της Πάρου, προσφέροντας μία εμπειρία φιλοξενίας πολύ υψηλών προδιαγραφών για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar βρίσκεται σε έκταση 6.100 τ.μ. και περιλαμβάνει:

  • 38 πολυτελή δωμάτια μεταξύ των οποίων επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool
  • το διεθνούς φήμης signature restaurant «Matsuhisa»
  • το παραθαλάσσιο all day restaurant Thymes με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef Δημήτρη Κατσάνου
  • χώρους ευεξίας
  • εμπορικό κατάστημα
  • ελληνικό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Στο πλαίσιο του ανοίγματος του ξενοδοχείου, ο κύριος Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Hospitality, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να καλωσορίζουμε και επίσημα το Avant Mar στην Πάρο. Το Avant Mar ήρθε για να δώσει νέα πνοή στον αγαπημένο αυτόν τόπο και να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν που προσφέρεται εδώ. Έπειτα από μία πολύ επιτυχημένη δοκιμαστική περίοδο, το νέο boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων είναι σε όλα τα επίπεδα έτοιμο για να υποδεχτεί επισκέπτες από όλον τον κόσμο και να τους προσφέρει μία εμπειρία φιλοξενίας πολύ υψηλών προδιαγραφών».

Η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, δήλωσε σχετικά: «Περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη μέρα, το Avant Mar είναι πλέον έτοιμο να σας υποδεχθεί στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά και στην καρδιά της Πάρου».

Advertisement

TRENDING