ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άνοιξε υπό την Brown Hotels το “έξυπνο” ξενοδοχείο Kubic Athens

Published

on

To Kubic Hotel στην Αγίου Κωνσταντίνου, κοντά στην Ομόνοια - Πηγή: Kubic Hotel

Ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η Ιουλίου το πρώτο “έξυπνο” ξενοδοχείο Kubic Athens Smart Hotel στο κέντρο της Αθήνας, από την Brown Hotels, μετά την πρόσφατη απόκτηση των ξενοδοχείων της αλυσίδας Hotels Of Athens Group.

Σύντομα θα ακολουθήσει και το redesign του ξενοδοχείου, ώστε να αποκτήσει την ιδιαίτερη ταυτότητα και χαρακτήρα που ξεχωρίζει την Brown Hotels.

Το Kubic Athens Smart Hotel συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, ενώ το κτίριο βιομηχανικού σχεδιασμού έχει δημιουργήσει μια κομψή και σύγχρονη πρόταση διαμονής με τεχνολογικές πινελιές.

Έχοντας πρώτο εντάξει την έξυπνη τεχνολογία στη φιλοξενία, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Μέσω της ειδικά σχεδιασμένης διαδραστικής εφαρμογής του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης μπορεί να οργανώσει κάθε στιγμή του ταξιδιού του, από το check – in, μέχρι και τον έλεγχο της θερμοκρασίας του δωματίου του.

Ο σχεδιασμός των δωμάτιων έχει ακολουθήσει όλες τις προδιαγραφές υψηλής τεχνολογίας, από smart τηλεοράσεις, WIFI υψηλών ταχυτήτων, θύρες USB και τηλέφωνα VoIP, ενώ κάθε δωμάτιο διαθέτει tablet, επιτρέποντας στους επισκέπτες να έχουν τον πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών του δωματίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο που προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στην Αθήνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, αίθουσα συνεδριάσεων, επιχειρηματικό κέντρο, 24ωρο μπαρ και θεραπείες σπα.

Η Brown Hotels θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα, τα βήματα για τη λειτουργία και ανακαίνιση των υπολοίπων ξενοδοχείων Museum Hotel, My Athens, Pythagorion Hotel, τα οποία θα ενισχύσουν την παρουσία της αλυσίδας στο κέντρο της Αθήνας.

Advertisement

TRENDING