ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Σικάγο από την American Airlines

Published

on

Η American Airlines θα προσφέρει μία νέα πτήση από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο του Σικάγο, O’Hare International Airport (ORD), συνδέοντας για πρώτη φορά τις δύο πόλεις. Η καλοκαιρινή εποχική πτήση θα λειτουργήσει από τις 4 Μαΐου 2019, έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019 και θα πραγματοποιείται με το τελευταίας τεχνολογίας Boeing 787-8 αεροσκάφος της American.

«Η νέα απευθείας πτήση που θα συνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με το Σικάγο είναι μια πρεμιέρα που θα βρει εξαιρετική υποδοχή από τους πελάτες μας», δηλώνει ο Angelo Camilletti, Sales Manager, Southeast Europe, της American Airlines. «Η πτήση θα προσφέρει στους επιβάτες μας την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της πολυσύχναστης πόλης του Σικάγο, διάσημης για την αρχιτεκτονική των ουρανοξυστών της, την ολοζώντανη σκηνή τέχνης της, τον πολιτισμό, το φαγητό αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει για αγορές. Ή ακόμη, για τους πελάτες μας που επιθυμούν να συνεχίσουν την πτήση τους, η American προσφέρει περισσότερες από 500 καθημερινές αναχωρήσεις από το O’Hare, προς προορισμούς στη Β. Αμερική, την Καραϊβική, και τη Λατινική Αμερική», προσθέτει ο Camilletti.

Παράλληλα με τη νέα πτήση της American προς ORD, η εταιρεία επίσης προσφέρει θερινή εποχική πτήση από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια (PHL).

Advertisement

TRENDING