ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ

Από Μετοχικό Ταμείο Στρατού σε City Link – Το σημερινό προφίλ του κτιρίου

Published

on

Με κατεβασμένα τα ρολά για το κοινό παραμένει για πρώτη φορά από τη λειτουργία του το 2005, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το μεγαλύτερο εμπορικό και επιχειρηματικό τετράγωνο της Αθήνας, το City Link. Με εξαιρέσεις εμπορικών καταστημάτων, που λειτουργούν όμως με τη μέθοδο του click away, καθώς και τους χώρους γραφείων που και αυτοί όμως λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Picar, διαχειρίστριας εταιρείας του City Link, παρά το lockdown και τα πολύ διαφορετικά Χριστούγεννα που μας επιφύλασσε η πανδημία, το κέντρο συνάντησης του αθηναϊκού κέντρου, το City Link, φόρεσε και φέτος τα γιορτινά του για ακόμη μια χρονιά, χαρίζοντας φως και αισιοδοξία σε όλους.

Ο ανώτερος γενικός διευθυντής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Picar, θυγατρικής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Γεώργιος Κορμάς σε δηλώσεις του αναφέρει ότι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του City Link, έχει φέτος μια ακόμα μεγαλύτερη συμβολική αξία, δίνοντας μας αισιοδοξία για ένα πιο ευοίωνο μέλλον. Τον σχεδιασμό του φωτισμού υπογράφει για τρίτη χρονιά η σχεδιάστρια Ελευθερία Ντεκώ, ενώ η κατασκευή «Πανσέδες» που κοσμεί την Στοά Σπυρομήλιου είναι των σχεδιαστών Πάρη Μέξη και Νικολέτας Γαβαλά.

Το City Link μετά από εργασίες πλήρους ανάπλασης των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του εγκαινιάσθηκε τον Μάιο του 2015 από τον τότε πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα.

Το City Link σήμερα

Σήμερα στο City Link, μετά την πλήρη αναγέννηση του από την Picar, θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς που έχει αναλάβει και τη διαχείριση και εκμετάλλευση του Μεγάρου συνολικού εμβαδού 65.000 τ.µ., εργάζονται περισσότερο από 2.000 άτομα.

Στο CityLink φιλοξενούνται σήμερα τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς, τα Αττικά πολυκαταστήματα, τα θέατρα «Παλλάς», «Αλίκη» και «Μικρό Παλλάς», γυμναστήριο και σπα, χώροι εστίασης και εµπορικά καταστήματα γνωστών διεθνών οίκων.

Συνολικά δραστηριοποιούνται πολυκατάστημα συνολικής επιφάνειας 24.517 τ.μ., γραφεία, 13.442 τ.μ., κέντρα εστίασης και ψυχαγωγίας 14.237 τ.μ. και εμπορικά καταστήματα 3.098 τ.μ.

Advertisement

TRENDING