REAL ESTATE

Ιδού το νέο όνομα της Pasal Development

Published

on

Premia Properties θα ονομάζεται πλέον η πρώην Pasal Development, συμφερόντων του Ελληνοσουηδού επιχειρηματία, Ηλία Γεωργιάδη. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας, κατόπιν εισήγησης για την αλλαγή του ονόματος.

Συγκεκριμένα, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ομόφωνα την αλλαγή της επωνυμίας της Εταιρείας από «PASAL ANΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» και διακριτικό τίτλο «PASAL DEVELOPMENT S.A.» σε «PREMIA AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «PREMIA PROPERTIES» και την σχετική τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρείας, η οποία θα διαμορφωθεί ως ακολούθως: η επωνυμία της Εταιρείας είναι «PREMIA ANΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και ο διακριτικός τίτλος «PREMIA PROPERTIES.

Η νέα στόχευση

Στρατηγική επιλογή της εταιρείας είναι η περαιτέρω δραστηριοποίηση στον κλάδο των logistics, με την απόκτηση νέων αποθηκευτικών χώρων εντός του 2021, αλλά και ο τριπλασιασμός της αξίας των ακινήτων που έχει στην κατοχή της, από περίπου 120 εκ. ευρώ (εκτίμηση για το τέλος του 2020) σε 360 εκ. ευρώ.

Εκτός από τη στρατηγική τοποθέτηση της εταιρείας στον κλάδο των logistics, η Premia Properties επεκτείνει τις επενδύσεις της σε εμπορικά ακίνητα (big boxes) με ισχυρούς μισθωτές, μακροχρόνιες μισθώσεις και υψηλές αποδόσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η πρόσφατη εξαγορά του ακινήτου που στεγάζει κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, στη Λεωφόρο Λαυρίου στην Παιανία, έναντι 2,5 εκ. ευρώ περίπου.

Advertisement

TRENDING