ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar με την στήριξη του Ε.Σ.Α. στο Μερόπειο Ίδρυμα

Published

on

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου, υποστηρίζει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων, που θα πραγματοποιηθεί από 1-8 Δεκεμβρίου 2019 από 10:00΄ έως 20:00΄, στις εγκαταστάσεις του Μερόπειου Ιδρύματος (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45 – απέναντι από το Ηρώδειο).

Για τον σκοπό αυτό, πολλοί επαγγελματίες πρόσφεραν προϊόντα, η πώληση των οποίων θα ενισχύσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τα απαραίτητα του τραπεζιού των εορτών για οικογένειες και μοναχικά ή ανήμπορα άτομα, που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους.

Η Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ.), από το 2012 φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες συνανθρώπων που ζουν στα όρια της φτώχειας ή και κάτω από αυτά και λειτουργεί με την αρωγή του Hellenic Relief Foundation (HRF) με έδρα τη Νέα Υόρκη, www.hellenicrelief.org.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, κάλεσε τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό, να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και να δώσουν χαρά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται τα δύσκολα αυτά χρόνια.

Advertisement

TRENDING