ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Η αγορά δε μπορεί να περιμένει

Published

on

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του επικεφαλής του ΣΥΚΕΑΑΠ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Γεν. Γραμματέα Εμπορίου & Καταναλωτή κου Π. Σταμπουλίδη.

Κύριο θέμα της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8.00 π.μ. αποτέλεσε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και συγκεκριμένες δράσεις που πρέπει να επακολουθήσουν άμεσα, με σκοπό τη συνολική βελτίωση της κατάστασης στο κέντρο της Αθήνας.

Αποφασίστηκε επίσης, ο σχεδιασμός κοινών δράσεων για την προβολή του έργου κατά του παράνομου εμπορίου καθώς και η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τις επιπτώσεις που έχει στην οικονομία, στην κοινωνία και στην υγεία, η αγορά προϊόντων παρεμπορίου.

Επίσης, συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα για τη λειτουργία της αγοράς, όπως η επιτακτική ανάγκη άμεσης κατάργησης του θεσμού των Ενδιάμεσων Εκπτώσεων και άλλα διαδικαστικά θέματα, που θα διευκολύνουν το έργο των εμπορικών επιχειρήσεων στην καθημερινή τους λειτουργία. Ο Γεν. Γραμματέας εξέφρασε τη θετική γνώμη του για το σύνολο των αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και συμφωνήθηκε η στήριξη του συλλόγου στις δράσεις του ΣΥΚΕΑΑΠ.

Advertisement

TRENDING