Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στη ΜΟΔ

Newsroom

Published

on

O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), όπου και συναντήθηκε με τον νέο Πρόεδρο της ΜΟΔ, κ. Γιώργο Παπαδημητρίου και τους εργαζόμενους. Τον Υπουργό συνόδευσαν οι Υφυπουργοί, κ. Χρίστος Δήμας, Νίκος Παπαθανάσης και Νίκος Τσακίρης, οι Γενικοί Γραμματείς, κ. Πελοπίδας Καλλίρης, Θανάσης Κυριαζής, Πάνος Σταμπουλίδης και Δημήτρης Σκάλκος και η Ειδική Γραμματέας, κ. Νίκη Δανδόλου.

Ακολουθούν οι χαιρετισμοί της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στη ΜΟΔ:

Άδωνις Γεωργιάδης:

«Καταρχάς χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους έρχομαι στη ΜΟΔ. Μια νέα εποχή ξεκινά. Θέλουμε να μας αντιμετωπίζετε ως συνεργάτες που έχουμε έρθει για να κάνουμε δουλειά και να ξεκολλήσουμε θέματα. Δεν απαξιώνω το έργο κανενός προηγούμενου, θέλω να είμαι καθαρός σε αυτό. Μου αρέσει το κράτος να έχει συνέχεια αλλά και να πηγαίνουμε προς τα μπρος, να μην καθόμαστε.

Ο νέος Πρόεδρος της ΜΟΔ, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου είναι πολύ ορεξάτος, οργανωτικός και έμπειρος – τον έχουμε αξιοποιήσει και στο παρελθόν- και όπως με έβγαλε ασπροπρόσωπο, πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και εδώ.
Αλλά το μείζον είναι ότι θέλουμε να εγκαινιάσουμε ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ μας, να μου λέτε πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Είναι βέβαιο ότι ξέρετε πολλά περισσότερα πράγματα από εμένα σε αυτόν τον τομέα, να αξιοποιήσετε τη διάθεσή μου να παίρνω γρήγορα αποφάσεις και να μην μένουν τα πράγματα και να χρονίζουν.

Έχουμε τον κ. Τσακίρη, ο οποίος είναι ειδήμων για αυτό τον πήραμε άλλωστε από το ωραίο Λουξεμβούργο και τον φέραμε μαζί μας. Και θέλουμε να μας φέρει λίγο τεχνογνωσία για να μπορέσουμε να περάσουμε σε νέα εποχή.
Έχουμε τον κ. Σκάλκο και την κ. Δανδόλου για να μας διαφημίζουν συνέχεια τη ΜΟΔ και πόσο καλή είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η λογική είναι να κάνουμε πράγματα. Προφανώς η ΜΟΔ είναι ένα αναπτυξιακό εργαλείο πάρα πολύ κρίσιμο για το κράτος. Όπως ξέρετε, η απορρόφηση του ΕΣΠΑ δεν είναι αυτή που θα θέλαμε αυτή τη στιγμή, δεν λέω ότι σε αυτό ευθύνεστε εσείς, είστε οι τελευταίοι που δεν ευθύνεστε, όμως η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε πάρα πολύ πίσω.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι πάρα πολύ συντονισμένα τους επόμενους μήνες για να μην χάσει η χώρα μας ούτε ένα ευρώ. Θα ήταν φοβερό να έχουμε το λαό μας σε αυτή την κατάσταση, να κόβουμε συντάξεις και να χάνουμε τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Έχουμε ήδη εκπονήσει με τον κ. Τσακίρη, τον κ. Σκάλκο και την κ. Δανδόλου ένα ας πούμε “σχέδιο έκτακτης ανάγκης” για να πιέσουμε όλους τους συναρμοδίους, αλλά σε αυτό το σχέδιο εσείς θα είστε κομβικός παράγοντας γιατί όπου χρειαζόμαστε τεχνική βοήθεια για να επιταχύνουμε τις διαδικασίες εκεί θα είστε προφανώς εσείς. Άρα, πρέπει να είστε πολύ καίριοι και αποτελεσματικοί.

Όπως γνωρίζετε έχουν μείνει διάφορες διαδικασίες παγωμένες στη διάρκεια της μεταβάσεως από τη μια Κυβέρνηση στην άλλη. Εδώ είμαστε από σήμερα να τα ξαναβάλουμε μπρος με τον τρόπο που θεωρούμε ότι είναι ο καλύτερος. Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι θεωρούμε τη ΜΟΔ πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο για να πετύχουμε στην αποστολή που μας έχει αναθέσει ο κύριος Πρωθυπουργός και κυρίως ο ελληνικός λαός».

Γιάννης Τσακίρης:

«Εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω σε αυτά που είπε ο Υπουργός, είναι ότι ξέρω τη ΜΟΔ χρόνια. Είστε οι άριστοι, το λέω και δεν το κρύβω, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας προκειμένου να αυξήσουμε την απορρόφηση του ΕΣΠΑ. Οι δαπάνες είναι στο 30% ακόμα.

Υπάρχει ένα μεγάλο έλλειμμα ώριμων έργων. Δυστυχώς όλο το σύστημα έκανε μια κοιλιά τα τελευταία δυο χρόνια και αυτό αρχίζει να χτυπάει τώρα. Πρέπει αυτήν την κοιλιά όσο πιο γρήγορα μπορούμε να τη συμμαζέψουμε έτσι ώστε ώριμα έργα να φτάσουν γρήγορα να συμβασιοποιηθούν, να εκτελεστούν και να πληρωθούν.

Προσωπικά εγώ περιμένω από εσάς πρωτοβουλία, περιμένω προτάσεις, εισηγήσεις. Άρα μια σχέση πιο διαδραστική έτσι ώστε και εμείς να μπορούμε να παίρνουμε πιο γρήγορα αποφάσεις βασισμένοι στη δική σας εμπειρία, στη δική σας εισήγηση έτσι όπως ακριβώς εσείς ξέρετε το σύστημα χρόνια τώρα και νομίζω ότι έτσι μπορεί να δουλέψει καλύτερα».

Νίκος Παπαθανάσης:

«Αισθάνομαι αρκετά καλά γιατί βρίσκομαι μεταξύ συναδέλφων Μηχανικών αλλά και άλλων που έχουν την αντίληψη του μηχανικού, καθότι κυρίαρχα αυτή είναι η δουλειά της ΜΟΔ.

Εσείς είστε και οι πιο έμπειροι καθότι υπάρχει και μια καμπύλη γνωσιακή σε εμάς και σίγουρα αυτή η καμπύλη θα πρέπει να επιταχυνθεί στο κομμάτι της γνώσης δηλαδή, του γνωστικού αντικειμένου του δικού μας.

Επομένως, αναμένουμε τις προτάσεις σας για να μπορέσουμε να τρέξουμε πολύ πιο γρήγορα γιατί το στοίχημα είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο καθότι η απορρόφηση είναι πολύ χαμηλή, πολλά έργα τα οποία βρίσκονται εντός είναι λίγο στη γραμμή επομένως αυτό, ίσως πολλοί από εσάς το γνωρίζετε.

Καλό είναι λοιπόν να τρέξουμε και να πετύχουμε τους στόχους. Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι θα πρέπει να αυξήσουμε την ταχύτητα τουλάχιστον κατά 50% με 60% από ότι συνέβαινε μέχρι σήμερα».

Χρίστος Δήμας:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη δουλειά που κάνετε. Προσβλέπουμε στην πολύ καλή συνεργασία και χρειαζόμαστε την τεχνική βοήθειά σας, την εμπειρία σας και την ικανότητά σας για να μπορέσουμε να τρέξουμε πολύ πιο αποτελεσματικά κάποια άλλα προγράμματα.

Από εκεί και πέρα καλύφθηκα με όσα είπαν και ο Υπουργός και οι Υφυπουργοί. Πράγματι η απορρόφηση των δημοσίων κονδυλίων δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. Και επειδή έχουμε μπροστά μας και την καινούργια προγραμματική περίοδο χρειαζόμαστε τόσο την εμπειρία σας όσο και τις απόψεις σας για να μπορέσουμε να εκμεταλλευθούμε πολύ καλύτερα τους πόρους που είναι διαθέσιμοι προς τη χώρα».

Δημήτρης Σκάλκος:

«Οι παθογένειες που συνόδευσαν εξ αρχής τη ΜΟΔ παραμένουν και θα πω ότι ενισχύθηκαν κιόλας και τα καλά στοιχεία που πάντοτε ήταν περισσότερα, δυστυχώς έχουν κάπως περιοριστεί. Εδώ λοιπόν πέρα από το στόχο της απορρόφησης έχουμε να αναβαθμίσουμε τη ΜΟΔ και να δούμε πως θα προχωρήσουμε παραπέρα.

Με τον κ. Παπαδημητρίου έχουμε ήδη τακτική συνεργασία. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή, το ξέρετε. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Μαζί θα το κάνουμε και είμαστε ανοιχτοί και στις δικές σας προτάσεις. Σίγουρα θα πετύχουμε κάτι καλό.

Οι προλαλήσαντες μίλησαν για το στόχο των απορροφήσεων, πάνω σε αυτό κρινόμαστε. Δεν είναι όμως μόνο αυτό είναι και η ποιότητα των έργων που και αυτό θα πρέπει να δούμε. Κυρίως, όπως είπε και ο κος Δήμας, είναι η νέα προγραμματική περίοδος που για εμάς η ΜΟΔ δεν είναι απλά ένα αναπτυξιακό εργαλείο. Θα πρέπει να δούμε το ρόλο της πιο συγκεκριμένα την επόμενη προγραμματική. Και όχι μόνο αυτό αλλά και το ρόλο της συνολικά στο κομμάτι που λέγεται νέα αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας, την οποία σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας».

Νίκη Δανδόλου:

«Έχω καλυφθεί από τους κυρίους Υπουργούς και τον Γενικό Γραμματέα. Χωρίς εσάς δεν γίνονται όλα όσα αναφέραμε, είναι γνωστό αυτό. Απλά εγώ ήθελα να πω και κάτι παραπάνω. Εμείς είχαμε πάντα στο δικό μας το μικρό κομμάτι ο καθένας όπου αναλογούσε και έφτανε το χέρι μας, έναν επιμορφωτικό ρόλο σε όλη τη δημόσια διοίκηση.

Ήμασταν αυτοί που συμβιβάζαμε τις επιταγές της Ευρώπης με την καθημερινότητα της ελληνικής δημόσιας διοίκησης από τα σαλόνια των Βρυξελλών μέχρι τον τελευταίο μικρό δήμο που η ΜΟΔ παρείχε κάποια υποστήριξη. Ο συμβιβαστικός αυτός ρόλος μας τράβαγε πάντα, ήταν εξαιρετικά απαιτητικός και εξακολουθεί να είναι, μας τραβάει πάντα προς δύο κατευθύνσεις.

Όμως είναι ένας καίριος ρόλος. Αυτόν τον ρόλο πρέπει να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε πιστεύω όσο καλύτερα μπορούμε για να πηγαίνει και η χώρα μας προς την κατεύθυνση που πρέπει με τη βοήθεια των κοινοτικών αυτών πόρων».

Κων/νος Παπαδημητρίου:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, κύριοι Υφυπουργοί, κύριοι Γενικοί Γραμματείς, κυρία Ειδική, για εμάς είναι εξαιρετική τιμή σήμερα όπου σύσσωμη η πολιτική ηγεσία βρίσκεται στο σπίτι μας, στο σπίτι της εταιρίας του Ελληνικού Δημοσίου, τη ΜΟΔ.

Και αυτός ο συμβολισμός μας γεμίζει με ευθύνη, δύναμη και ενέργεια να ανταποκριθούμε στο δύσκολο ρόλο που έχει η ΜΟΔ ο οποίος είναι βασικά να λύνει προβλήματα. Εμείς οι Μηχανικοί άλλωστε αυτό κάνουμε, πρέπει να λύνουμε προβλήματα. Τις επόμενες 15 μέρες, κύριε Υπουργέ, θα έχετε στο γραφείο σας τις προτάσεις μας με πιθανές διατάξεις, προτάσεις που θα πρέπει να εξοπλιστεί η ΜΟΔ για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό το “ξεκόλλημα” το 30% απορρόφησης.

Και βεβαίως αυτό το μεγάλο εργαλείο που λέγεται ΜΟΔ θα πρέπει να αποτελέσει το εργαλείο που θα αξιοποιήσει όλον αυτό τον πλούτο του προσωπικού και του δυναμικού που έχουμε στη διάθεσή μας και να βοηθήσει ώστε η χώρα να πετύχει τους στόχους και βεβαίως να έρθει η ανάπτυξη όπου όλοι εμείς επιθυμούμε.

Σε ότι αφορά εμένα και κλείνω με αυτό, όπως είπε και ο κύριος Υπουργός, οι πόρτες θα είναι ανοιχτές, τα αυτιά πιο ανοιχτά και θέλουμε προτάσεις και σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Νάξος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ18 λεπτά ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο στη Νάξο – Δείτε πού θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ώρα ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στα Χανιά

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 ώρες ago

Μασούτης – Κρητικός: το real estate αποτύπωμα του deal και το mega project στις Τρεις Γέφυρες

allsun Hotel Dolphin Bay - Πηγή: alltours
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ώρες ago

Ανοίγει τον Απρίλιο το allsun Hotel Dolphin Bay της alltours στο Ηράκλειο – Γιατί επεκτείνει τις επενδύσεις στην Κρήτη

Το οικιστικό έργο της Μπλε Κέδρος στην οδό Μαυρομματαίων 17 στο Πεδίον του Άρεως - Πηγή: Google Maps
RESIDENTIAL2 ώρες ago

Στα “σκαριά” νέο οικιστικό έργο της Μπλε Κέδρος στο Πεδίον του Άρεως – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

INNSiDE Elounda - Πηγή: Melia International
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Ντεμπούτο στην Κρήτη από το 2026 για το νέο 5άστερο lifestyle resort INNSiDE – Πού θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείo των ZEUS Hotels και Meliá

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας στα Γρεβενά - EUROKINISSI/KOSTAS VILLA
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Στην U Resort από 1η Απριλίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας στα Γρεβενά – Πώς θα αναπτυχθεί με τουριστικές κατοικίες

Το νέο κέντρο logistics της Trastor στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS3 ημέρες ago

Εγκαταστάθηκε ο Σκλαβενίτης στο νέο mega logistics center στον Ασπρόπυργο ενώ σχεδιάζει νέες επενδύσεις logistics στη Δυτική Αττική

Το κτίριο φοιτητικών εστιών της Premia Properties στην οδό Ελ. Βενιζέλου 34 στο Βόλο - Πηγή: Premia Properties
RESIDENTIAL3 ημέρες ago

Σε 5 νέα κτίρια φοιτητικών εστιών εντός και εκτός Αττικής επενδύει η Premia Properties – Σε ποιές πόλεις τα επόμενα openings το 2026

Ikos Kissamos - Πηγή: SANI/IKOS
REAL ESTATE4 ημέρες ago

Σε νέα “εποχή” η διοίκηση της Sani/Ikos – Νέος CEO και αλλαγή ρόλου για τον Ανδρέα Ανδρεάδη

Το νέο κέντρο logistics της Trastor στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS3 ημέρες ago

Εγκαταστάθηκε ο Σκλαβενίτης στο νέο mega logistics center στον Ασπρόπυργο ενώ σχεδιάζει νέες επενδύσεις logistics στη Δυτική Αττική

Το νέο ξενοδοχείο της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ στην οδό Ζεύξιδος στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Σε αδειοδοτική διαδικασία το νέο ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στη Θεσσαλονίκη – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Εγκρίθηκε το έργο για το νέο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού – Σε ποιό ύψος θα γίνει

ViOS Autograph Psychiko - - Πηγή: ViOS
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ5 ημέρες ago

Σε εξέλιξη έργο για νέο κτίριο σύγχρονων γραφείων στο Ψυχικό – Ποιό γνωστό κτίριο στη Λεωφόρο Κηφισίας μεταμορφώνεται

To νέο 5άστερο smart ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη - Φωτό: onomahotel.com
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Κατεβαίνει” Αθήνα η Anatolia Hospitality – Ποιό γνωστό κτίριο στο Σύνταγμα θα μετατρέψει σε 5άστερο ξενοδοχείο

Το ιστορικό κτίριο γραφείων στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6-8 στο Σύνταγμα - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ5 ημέρες ago

Ξεκινά ριζική ανακαίνιση σε ιστορικό κτίριο γραφείων στο Σύνταγμα – Ποιά εταιρεία ανέλαβε το έργο

Riviera Tower - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

The Ellinikon: στα 150 μέτρα ύψος “σκαρφαλώνει” ο Riviera Tower – Στα 200 μέτρα το 2026, σε λειτουργία από το 2027

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” και από την Περιφέρεια Αττικής για την 5άστερη τουριστική επένδυση Hydra Rock στην Ερμιονίδα – Γιατί εμπλέκεται στο έργο και η Αττική

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Δρομολογεί νέα οικιστικά και ξενοδοχειακά έργα η Goldair – Σε ποιές περιοχές αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες

Το κτίριο φοιτητικών εστιών της Premia Properties στην οδό Ελ. Βενιζέλου 34 στο Βόλο - Πηγή: Premia Properties
RESIDENTIAL3 ημέρες ago

Σε 5 νέα κτίρια φοιτητικών εστιών εντός και εκτός Αττικής επενδύει η Premia Properties – Σε ποιές πόλεις τα επόμενα openings το 2026

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα μεγάλα κτιριακά έργα – “Ψήλωσαν” και άλλο Riviera Tower, IRC και τα κτίρια κατοικιών

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση Green Haven στα Μελίσσια

Πηγή: Dimand Real Estate
REAL ESTATE1 μήνα ago

[VIDEO] Παρουσιάστηκε το masterplan για τη μεγάλη επένδυση της Dimand στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη – Τι θα περιλαμβάνει

Conrad Athens The Ilisian - Πηγή: Hilton
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Τους πρώτους μήνες του 2026 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο 5άστερο Conrad Athens The Ilisian

Piraeús Gate - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν από την Dimand τα έργα κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά

Το νέο Μινιόν, φωταγωγημένο - Πηγή: DIMAND - Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
VIDEOS3 μήνες ago

[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
VIDEOS3 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα κτιριακά έργα για τις μεγάλες οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές επενδύσεις στο Ελληνικό

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο

Το νέο κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).