ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης: Το ευρωπαϊκό μέλλον της Θεσσαλίας

Published

on

Παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά καθώς και των υπουργών: Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη, Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, των υφυπουργών: Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφίας Ζαχαράκη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και δεκάδων ακόμη διακεκριμένων ομιλητών ξεκινά τις εργασίες του ΙΙ Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης, που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης, σε συνεργασία με την εφημερίδα «Ελευθερία».

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα, έχει ως στόχο τον εντοπισμό των νέων επενδυτικών και παραγωγικών τάσεων καθώς και των προκλήσεων που δημιουργούνται για τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας.

Το ΙΙ Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, της Ιεράς Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του ΣΕΤΕ και του ΣΘΕΒ.

Advertisement

TRENDING