ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει τον Ιούνιο το νέο ξενοδοχείο της BriQ στη Σκιάθο – Υπό ποιό διεθνές brand θα λειτουργήσει

Published

on

Το νέο Radisson Resort Plaza Skiathos - Πηγή: Radisson Resort Plaza Skiathos

Ανοίγει τον Ιούνιο το νέο ξενοδοχείο της BriQ Properties στη Σκιάθο υπό ποιό διεθνές brand αλυσίδας με έντονη παρουσία στην ελληνική τουριστική αγορά.

Αφορά το νέο ξενοδοχείο Radisson Resort Plaza Skiathos στην παραλία Καναπίτσα στη Σκιάθο.

Το ξενοδοχείο αυτό αποτελεί την μετεξέλιξη του ξενοδοχείου Plaza στη Σκιάθο, που είχε περάσει στα χέρια της γνωστής εταιρείας επενδύσεων real estate, BriQ Properties, του ομίλου Quest.

Το ξενοδοχείο έχει ήδη μισθωθεί στην HotelBrain που μέσα από τη νέα στρατηγική συμφωνία με την αλυσίδα Radisson θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο από τη νέα σεζόν.

Με την ανακαίνιση και αναβάθμισή του σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μέσω επένδυσης άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2022.

Το Radisson Resort Plaza Skiathos θα διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και μπαρ με αίθριο, πισίνα και εγκαταστάσεις υπηρεσιών ευεξίας, μόλις 100 μέτρα από την ακτή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το νέο πολυτελές ξενοδοχείο.

(πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση)

Το νέο Radisson Resort Plaza Skiathos - Πηγή: Radisson Resort Plaza Skiathos

Το brand Radisson υπό το οποίο θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείο στη Σκιάθο αριθμεί πάνω από 290 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο (σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη), με έμφαση στις περιοχές της Ασίας – Ειρηνικού, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Σημειώνεται ότι στο ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο της BriQ Properties περιλαμβάνονται επίσης το Mr & Mrs White, 4 αστέρων και δυναμικότητας 49 δωματίων, στη Νάουσα της Πάρου, τα αντίστοιχα ξενοδοχεία Mr & Mrs White σε Τήνο και Κέρκυρα, και το boutique hotel The Modernist, δυναμικότητας 38 δωματίων και 84 κλινών, στο Κολωνάκι.

2 νέα ξενοδοχεία σε ελληνικά νησιά από τη στρατηγική συμφωνία Radisson – HotelBrain

Advertisement

TRENDING