ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

[ΦΩΤΟ] Άνοιξαν τα 2 νέα ξενοδοχεία Cook’s Club των Κινέζων της FOSUN σε Κέρκυρα και Ρόδο

Published

on

Το νέο Cook's Club Corfu στην Κέρκυρα - Πηγή: Cook's Club

 Άνοιξαν τα 2 νέα ξενοδοχεία Cook’s Club των Κινέζων της Fosun σε Κέρκυρα και Ρόδο.

Ήδη από το 2021 άνοιξαν νέα ξενοδοχεία της εταιρείας στην Ελλάδα, οπότε και τέθηκαν σε λειτουργία τα πρώτα τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία υπό τα brands «Casa Cook» και «Cook’s Club» της Fosun Tourism, σε Ρόδο, Κρήτη και Κω.

Το 2022, αναβιώνουν ακόμη περισσότερα τα διεθνή brands Cook’s Club και Casa Cook, με νέες ξενοδοχειακές αφίξεις σε Σάμο, Ρόδο, Κέρκυρα και Μύκονο.

Το brand Cook’s Club αποτελεί ένα νέο brand ξενοδοχείων που απευθύνεται στη νέα γενιά ταξιδιωτών, που ενδιαφέρονται για design, μουσική, κοκτέιλ και πραγματικό φαγητό. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι adults, ηλικίας 16 ετών και άνω.

Έως σήμερα το χαρτοφυλάκιο της Cook’s Club διαθέτει 8 ξενοδοχεία σε 4 χώρες: 2 στην Τουρκία, 3 στην Ελλάδα (σε Κρήτη, Κω, Ρόδο) , 1 στην Αίγυπτο, 1 στην Ισπανία και 1 στη Βουλγαρία.

Με τα δύο νέα οpenings, το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων με το σήμα Cook’s Club θα φθάσει σε διψήφιο αριθμό, 10 στο σύνολο.

Το νέο Cook’s Club στην Κέρκυρα

Άνοιξε αρχές Ιουνίου το νέο 5άστερο Cook’s Club στην Κέρκυρα, αποτελώντας την είσοδο της Fosun με τα Cook’s Club ξενοδοχεία στα Ιόνια Νησιά, μετά τις επιτυχημένες μονάδες σε Κρήτη, Ρόδο και Κω.

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων ονομάζεται Cook’s Club Corfu και βρίσκεται στην παραλία Κομμένο, στο χωριό Γουβιά, μόλις 500 μέτρα από την παραλία και 6 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας.

Η δυναμικότητά του είναι 195 δωματίων ενώ θα περιλαμβάνει επίσης χώροι εστίασης, γυμναστήριο και spa.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το νέο 5άστερο ξενοδοχείο Cook’s Club στην Κέρκυρα.

(πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση)

Το νέο Cook's Club Corfu στην Κέρκυρα - Πηγή: Cook's Club

Το νέο Cook’s Club Ialysos στη Ρόδο

Εν τω μεταξύ άνοιξε στη Ρόδο το δεύτερο ξενοδοχείο Cook’s Club στο νησί, το Cook’s Club Ialysos, μετά το Cook’s Club City Beach Rhodes που άνοιξε το 2019.

Το νέο Cook’s Club Ialysos είναι ένα adults-only ξενοδοχείο 4 αστέρων με δυναμικότητα 83 δωματίων.

Βρίσκεται κοντά στην παραλία της Ιαλυσού, σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης της Ρόδου και λιγότερο από 5 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο του νησιού.

Διαθέτει διπλά δωμάτια, bungalows, σουίτες με ιδιωτική πισίνα και σουίτες με τζακούζι και ιδιωτικό roof garden.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Χρήστος Μιχαλάκης, είχε δηλώσει παλιότερα: “Στην Cook’s Club βρήκαμε ακριβώς τον κατάλληλο συνεργάτη για το είδος του ξενοδοχείου που θέλαμε να δημιουργήσουμε. Το νέο ξενοδοχείο μας αφορά τη συναναστροφή με άλλους ταξιδιώτες με τα ίδια γούστα, τις κοινές εμπειρίες και το να γιορτάζεις την κάθε στιγμή”.

Από πλευράς του, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Fosun Tourism Group, Alessandro Dassi, είχε δηλώσει: “Σαν ένα νέο από την αρχή ξενοδοχείο, είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να φέρουμε τις δικές μας ιδέες και concepts σε κάθε έκφανση του πρότζεκτ, από το σχεδιασμό μέχρι τη λειτουργία του”.

Δείτε εικόνες από το νέο Cook’s Club Ialysos.

(πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση)

Advertisement

TRENDING