LOGISTICS

[ΦΩΤΟ] Ολοκληρώθηκε η νέα εγκατάσταση logistics της DHL Express στο Αεροδρόμιο Μακεδονία

Published

on

Μετά την περυσινή μεγάλη συμφωνία της DHL Express με τη Fraport, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση το νέο υπερσύγχρονο κέντρο διαλογής και γραφείων της εταιρείας ταχυμεταφορών στο Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Η επένδυση που ολοκληρώθηκε έλαβε χώρα στον εμπορευματικό σταθμό του Αεροδρομίου. Οι πλήρως αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις του χώρου λειτουργικών διεργασιών περιλαμβάνουν ράμπα φόρτωσης – εκφόρτωσης για 24 αυτοκίνητα και κυλιοδιάδρομους αυτόματης διαλογής για έως και 2.000 αποστολές την ώρα.

Επίσης, στις νέες εγκαταστάσεις logistics θα υπάρχει πλέον χώρος εξυπηρέτησης μεγάλων φορτηγών, γεγονός που θα επιτρέψει τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης απ’ ευθείας με το ευρωπαϊκό δίκτυο οδικής μεταφοράς της DHL. Στον ίδιο χώρο θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην πόλη, ενώ θα υπάρχει και σημείο εξυπηρέτησης του κοινού για παραλαβή και παράδοση δεμάτων.

Το νέο κέντρο διαλογής και γραφείων της DHL Express στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης – Πηγή: LinkedIn / Dimitris Stamatiou

Σημειώνεται, πως η DHL Express Ελλάδας είναι η μόνη εταιρεία ταχυμεταφορών με απευθείας πτήση σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το διεθνές δίκτυο 220 χωρών, γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βόρεια Ελλάδα.

TRENDING