ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

[ΦΩΤΟ] Παραδόθηκε το νέο κτίριο γραφείων Kaizen Campus στο Μαρούσι

Published

on

Το νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων Kaizen Campus στο Μαρούσι - Πηγή: Dimand

Παραδόθηκε το νέο κτίριο γραφείων Kaizen Campus στο Μαρούσι.

Τα νέα γραφεία της Kaizen Gaming θα φιλοξενούν πλέον ολοκληρωτικά τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό ομάδα της, αυτή της Τεχνολογίας – η οποία αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι μεγαλύτερη στην Ελλάδα, με πάνω από 260 και πλέον Kaizeners να συνεχίσουν να παράγουν τεχνογνωσία στη βάση της agile μεθοδολογίας που υλοποιεί ήδη από το 2018.

Το έργο της μελέτης και κατασκευής του κτιρίου γραφείων της Kaizen είχε αναλάβει η Dimand.

Οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming γιόρτασαν χθες την είσοδό τους στο νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων ενώ είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν μέσα σε αυτό και να γνωρίσουν τους νέους χώρους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από το ολοκληρωμένο Kaizen Campus.

To προφίλ του Kaizen Campus

H αρχιτεκτονική μελέτη προέβλεπε την κατασκευή ενός καινούριου, υπερσύγχρονου κτιρίου γραφείων 3 ορόφων με 3 πτέρυγες, συνολικού εμβαδού 7.500 τμ, ενώ διαθέτει και υπόγειο όπου φιλοξενούνται θέσεις πάρκινγκ και άλλοι κύριοι και βοηθητικοί χώροι.

Το σχήμα, η ανάπτυξη της επικοινωνίας εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά, η επιλογή των υλικών και η τελική του εικόνα του προσδίδουν τον χαρακτήρα σημείου αναφοράς.

Τα σχέδια για το νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων Kaizen Campus στο Μαρούσι – Πηγή: Kaizen

Όλο το συγκρότημα των στεγασμένων χώρων εκτονώνεται στην εσωτερική αυλή που με τις διαμορφώσεις της μετατρέπεται σε πυρήνα κοινωνικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τους εργαζομένους.

Ο σχεδιασμός του κτιρίου είχε ως προτεραιότητα και την ενσωμάτωση των βασικών αρχών του βιοκλιματικού σχεδιασμού και πρόκειται να πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές σύστημα πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) σε επίπεδο GOLD, αλλά και με τo διεθνές πρότυπο WELL, το οποίο επικεντρώνεται στις συνθήκες για την προώθηση της ευεξίας και της υγείας του ανθρώπου στο κτιριακό περιβάλλον.

Advertisement

TRENDING