ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η GEFCO δημιουργεί το φιλανθρωπικό ταμείο GEFCARES

Published

on

Ένα ταμείο που διατηρείται από εργαζόμενους, πελάτες και προμηθευτές

Ο κύριος σκοπός του ταμείου δωρεών της GEFCO είναι η συγκέντρωση κεφαλαίων και η αναδιανομή τους σε συνεργαζόμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αυτά τα κεφάλαια συγκετρώνονται  κυρίως από υπαλλήλους, παρόλο που συμμετέχουν επίσης πελάτες και προμηθευτές, σύμφωνα με την προσέγγιση του ομίλου για τις συνεργασίες του.

Η GEFCARES διοικείται από ένα εποπτικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Pierre-Jean Lorrain, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της GEFCO και του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ευρώπης, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής, της Δυτικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Θα έχει τη βοήθεια τριών διαχειριστών: του Emmanuel Cheremetinski, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της GEFCO, της Susan Marro, εκτελεστικού αντιπροέδρου επικοινωνιών και Stéphane Milhet, εκτελεστικού αντιπροέδρου Ανθρωπίνου Δυναμικού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ GEFCO 

Η GEFCO είναι ο ηγέτης των Logistics στην αυτοκινητοβιομηχανία πανευρωπαϊκά και ένας από τους 10 κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως στις πολυμορφικές λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας. Χτίζοντας πάνω στα 70 χρόνια εξειδίκευσης και στους 11.000 εργαζομένους της, η GEFCO σχεδιάζει καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις για να ανταποκριθεί στις πιο πολύπλοκες προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Με παρουσία σε 47 χώρες και ένα ολοκληρωμένο δίκτυο, η GEFCO εξυπηρετεί 300 προορισμούς παγκοσμίως. Το 2017 η GEFCO παρουσίασε κύκλο εργασιών 4,4 δισεκατομμυρίων ευρώ. https://www.gefco.net/

Advertisement

TRENDING