ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Huawei: Εντυπωσιακό το μπάσιμο στην αγορά των laptop, εξαντλήθηκαν τα MateBook

Published

on

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε το λανσάρισμα των laptop MateBook D της Huawei στην Ελλάδα, αφού εξαντλήθηκε όχι μόνο το αρχικό απόθεμα που είχε διατεθεί για την προπαραγγελία, αλλά το σύνολο των διαθέσιμων συσκευών σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Με την ζήτηση να αποδεικνύεται τέσσερις φορές υψηλότερη των αρχικών εκτιμήσεων της εταιρείας.

Ο λόγος για τα νέα μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei, συγκεκριμένα τα MateBook D14 και MateBook D15, τα οποία κατέφθασαν στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου, συνοδεία της παρακάτω προσφοράς: με κάθε προπαραγγελία που ολοκληρωνόταν μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei, οι αγοραστές λάμβαναν αυτομάτως δώρο το μοναδικό πεντακάμερο smartphone της Huawei Nova 5T.

Καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά που laptops της Huawei κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν ενθουσιώδης και η ζήτηση κατά την περίοδο της προπαραγγελίας αποδείχθηκε τετραπλάσια των προσδοκιών.

H είσοδος της Huawei στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά. Τα δύο μοντέλα της D series που επελέγησαν για το λανσάρισμα χαρακτηρίζονται από ισχυρές επιδόσεις, ποιότητα κατασκευής και κομψή σχεδίαση και, εξοπλισμένα με μια πλήρη γκάμα έξυπνων δυνατοτήτων, συνθέτουν ένα πακέτο που αποτελεί δελεαστική πρόταση για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία.

Σημειώνεται, ότι πέραν της εξάντλησης του αρχικού αποθέματος και της ενθουσιώδους ανταπόκρισης στην προσφορά της προπαραγγελίας, τα νέα μοντέλα της Huawei MateBook D14 και MateBook D15 παραμένουν διαθέσιμα μέσω του δικτύου επισήμων συνεργατών της Huawei.

Advertisement

TRENDING