ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ryanair πετάει ξανά προσεχώς για Ελλάδα – Λανσάρει νέα εκπτωτικά πακέτα

Published

on

To 40% των πτήσεών της θα πραγματοποιήσει τον Ιούλιο η Ryanair. Κατόπιν της απόφασης και της Ισπανίας να δέχεται ξανά ταξιδιώτες την 1η Ιουλίου (μετά από αντίστοιχες αποφάσεις χωρών όπως η Ελλάδα. η Κύπρος, η Ιταλία, η Πορτογαλία), η ιρλανδική low cost αεροπορική εταιρεία θα κάνει focus στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου. Όταν δηλαδή τα ξενοδοχεία και ο τουρισμός ανοίγουν, άρα τα ταξίδια ευνοούνται.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ryanair από την 1η Ιουλίου θα προσφέρει καθημερινές πτήσεις από χώρες της Βόρειας Ευρώπης (Ιρλανδία, Ην. Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία) προς αεροδρόμια της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Κύπρου και φυσικά της Ελλάδας. Οι πτήσεις καθημερινά θα φτάνουν τις 1.000, με τους κανόνες υγιεινής (μάσκες για όλους τους επιβάτες από τον τερματικό σταθμό μέχρι και την πτήση) να τηρούνται σύμφωνα με όσα ορίζει η Ε.Ε.

Επισημαίνεται, ότι ενόψει της δυναμικής επανεκκίνησης των πτήσεων και των ταξιδιών, η Ryanair ανακοίνωσε συνάμα εκπτώσεις θέσεων για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σε τιμές που ξεκινούν από 29,99 ευρώ για μονή διαδρομή (σ.σ. με τις κρατήσεις να πρέπει να γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 28 Μαΐου).

Advertisement

TRENDING