ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Ίδρυμα Μποδοσάκη: 4 βραβεία σε νέους Έλληνες επιστήμονες για το 2021

Published

on

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει βραβεία για διακεκριμένους νέους Έλληνες επιστήμονες για το έτος 2021, στο πλαίσιο των κοινωφελών σκοπών του και με στόχο να ενισχύσει το δημιουργικό έργο των νέων Ελλήνων επιστημόνων.

Το Ίδρυμα θα χορηγήσει το 2021 τέσσερα βραβεία, το καθένα ύψους 20.000 ευρώ, συγκεκριμένα ανά ένα βραβείο, στους ακόλουθους επιστημονικούς τομείς: Μαθηματικά – Βιοϊατρικές Επιστήμες – Εναλλακτικές και Aνανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Διαχείριση Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, Τεχνολογίες Χαμηλών Εκπομπών Άνθρακα, Αποδοτική Χρήση και Διατήρηση Ενέργειας – Οικονομική, Πολιτική και Νομική Επιστήμη.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όσοι γεννήθηκαν μετά την 31η Δεκεμβρίου 1980. Οι υποψήφιοι θα προτείνονται από επιστήμονα του κλάδου τους, της ιδίας ή ανώτερης βαθμίδας, ή από Πανεπιστήμια ή Ιδρύματα στα οποία υπηρετούν.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, στο e-mail: prizes@bodossaki.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, στη διεύθυνση https://www.bodossaki.gr και στο τηλ. 210.722-3244.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

TRENDING