ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΙΝΣΕΤΕ: Εμπλουτίζει πρόγραμμα των διοργανώσεων του Σχολείου Τουρισμού ΟnTour για το 2020

Published

on

Μια νέα εκδήλωση με την ονομασία Σχολείο Τουρισμού OnTour Νext Gen σχεδίασε και υλοποιεί το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικν Επιχειρήσεων) εμπλουτίζονώτας έτσι το πρόγραμμα των διοργανώσεων του Σχολείου Τουρισμού ΟnTour για το 2020.

Η νέα πρωτοβουλία του ΙΝΣΕΤΕ, σχολείο τουρισμού «OnTour Νext Gen» με σύνθημα «Pro Mode On», γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να προσφερθεί διαφοροποιημένη και στοχευμένη γνώση, έμπνευση και καθοδήγηση στα νέα ταλέντα του τουρισμού της Ελλάδας. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Next Gen ATHENS, απευθύνεται σε σπουδαστές τουριστικών σχολών και νέους επαγγελματίες του τομέα, με μέχρι 2 χρόνια προϋπηρεσία και θα υλοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε το 2018 από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του σχολείου τουρισμού Καλαμάτας. Μέχρι σήμερα, το Σχολείο Τουρισμού OnTour έχει ταξιδέψει, από τον Απρίλιο του 2018 σε 10 ελληνικούς προορισμούς, με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.500 ατόμων και παρουσία πάνω από 50 ομιλητών, 250 τοπικών χορηγών και 190 εθελοντών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

TRENDING