ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Και τυπικά στην Trastor ένα ακόμη κτίριο γραφείων στο Μαρούσι – Ξεκινά η επένδυση

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva

Και τυπικά πέρασε στην Trastor ένα ακόμη κτίριο γραφείων στο Μαρούσι, ολοκληρώνοντας τη συναλλαγή για την απόκτησή του και σηματοδοτώντας την έναρξη μιας ακόμη μεγάλης κτιριακής επένδυσης γραφείων.

Το ακίνητο αυτό στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου είναι όμορο με την άλλη έκταση 1,7 στρεμμάτων επί της ίδιας οδού, που απέκτησε το 2021 η Trastor, με κόστος 3 εκατ. ευρώ, επίσης μετά από πλειστηριασμό.

Τα δύο ακίνητα στον Παράδεισο Αμαρουσίου θα ενοποιηθούν για να λάβει χώρο η επένδυση με την οποία η εταιρεία θα αναγείρει κτίριο γραφείων συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ. εκ των οποίων τα 3.000 τ.μ. περίπου θα αφορούν γραφεία στην ανωδομή του και τα υπόλοιπα αφορούν επιφάνειες στα υπόγειά του.

Η επένδυση αναμένεται να αγγίξει τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της Trastor

H Trastor A.E.E.A.Π., σε συνέχεια της από 13 Ιανουαρίου 2022 ανακοίνωσής της με την οποία γνωστοποίησε ότι αναδείχθηκε πλειοδότρια για την απόκτηση οικοπέδου εμβαδού 1.023,14 τ.μ επί του οποίου έχει ανεγερθεί κτίριο γραφείων, ολικής επιφανείας 2.165,86 τ.μ, το οποίο βρίσκεται στον Παράδεισο Αμαρουσίου Αττικής επί της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης του ακινήτου.

Το συνολικό ποσό για την απόκτηση του οικοπέδου ανήλθε σε €2.351.000.

Advertisement

TRENDING