ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Κατεβαίνει… Κρήτη η Brown Hotels με νέο 5άστερο ξενοδοχείο – Δείτε σε ποιά περιοχή

Published

on

Κατεβαίνει… Κρήτη η Brown Hotels με νέο 5άστερο ξενοδοχείο που θα γίνει σε δημοφιλή περιοχή του νησιού, στα πλαίσια επέκτασης του χαρτοφυλακίου της εταιρείας με ξενοδοχεία και εκτός Αθήνας.

Η αρχή γίνεται ήδη με τις νέες μονάδες που μεταμορφώνουν την Κορινθία, ενώ έπεται συνέχεια με τα ξενοδοχεία σε Εύβοια αλλά και Κρήτη.

Η κάθοδος της Ισραηλινών συμφερόντων (και κεφαλαίων) Brown Hotels, πίσω από την οποία βρίσκεται η WH Europe, θα λάβει χώρα με το νέο ξενοδοχειακό project στα Χανιά.

Το 2021 περιήλθε στην κατοχή της το γνωστό ξενοδοχείο 5 αστέρων Mr & Mrs White Resort & Spa Chania το οποίο θα μεταμορφώσει σε ξενοδοχείο του brand Brown Beach.

Το όνομά του θα είναι Brown Beach Chania Resort και θα είναι από τα πρώτα resorts της Brown στην Ελλάδα.

Βρίσκεται στην περιοχή της παραλίας του Σταυρού, στο Ακρωτήρι, βορείως των Χανίων, μόλις μισή ώρα από την πόλη.

Μάλιστα στην περιοχή επικρατεί και άρωμα Hollywood… καθώς εκεί γυρίστηκαν σκηνές για τη θρυλική ταινία που ήταν υποψήφια και για Όσκαρ, “Αλέξης Ζορμπάς”.

Το υφιστάμενο ξενοδοχείο θα ανακαινισθεί πλήρως, με την καθοδήγηση και σχεδιασμό της Liakos Architects, ενώ θα επεκταθεί η δυναμικότητά του με επιπλέον 31 δωμάτια, για να φθάσει τον αριθμό των 177 δωματίων συνολικά.

Θα διαθέτει επίσης εστιατόρια, pool restaurant και bar, πισίνες (εσωτερικές και εξωτερικές), τζακούζι, θερινό σινεμά, εγκαταστάσεις άθλησης και ευεξίας (γυμναστήριο, spa), καθώς και ειδικούς χώρους για παιδιά αλλά και για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και συναντήσεων.

TRENDING