RESIDENTIAL

The Ellinikon: μεγάλο ενδιαφέρον για τη νέα γειτονιά Little Athens στο Ελληνικό

Published

on

Little Athens Project, Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development

Χωρίς καθυστερήσεις προχωρά το μεγάλο project για την επένδυση στο Ελληνικό ενώ σε καλούς ρυθμούς προχωρούν και οι πωλήσεις ακινήτων, σύμφωνα με ενημέρωση της Lamda Development σε αναλυτές.

Αναφορικά με τα έργα, το 2024 θα προχωρήσει το project Little Athens στην δυτική πλευρά του ακινήτου (στα σύνορα με τον Δήμο Αλίμου) όπου εκεί θα βγουν στην αγορά περίπου 200 κατοικίες στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Το πιο χαρακτηριστικό κτίριο στο Little Athens είναι το Park Rise που με 13 ορόφους και συνολικό ύψος 50 μέτρα θα είναι ένα μικρό τοπόσημο στην περιοχή. Από το περασμένο καλοκαίρι βγήκαν στην αγορά 33 διαμερίσματα εκ των οποίων έχουν δοθεί προκαταβολές 3 εκατ. ευρώ ήδη για τα 21 από αυτά.

Στην παραθαλάσσια περιοχή με τις βίλες βγήκαν οι οικοδομικές άδειες σε σύνολο τριών οικοπέδων ενώ άλλα 10 οικόπεδα είναι σε διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Για το Riviera Tower σημειώθηκε πως μέχρι το τέλος του έτους θα έχει φανεί το ισόγειο του ουρανοξύστη και το 2024 θα είναι πλέον ορατή η πρόσθεση ορόφων.

Advertisement

TRENDING