ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με 8 επενδύσεις για νέα ξενοδοχεία ξεκινά το 2024 στις Κυκλάδες

Published

on

Νάξος - Design by Canva Pro

Με 8 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία ξεκινά το 2024 στις Κυκλάδες. Όλες οι επενδύσεις αφορούν στη δημιουργία νέων ξενοδοχείων, με τα περισσότερα από αυτά να είναι 4 αστέρων, και να βρίσκονται στη Νάξο που εξελίσσεται σε hot επενδυτικό προορισμό για νέα ξενοδοχεία.

Δείτε τις 8 νέες επενδύσεις  του 2024 στις Κυκλάδες:

  • Προχωρά νέο ξενοδοχείο στη Μήλο. Πρόκειται για τη δημιουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων, το οποίο θα γίνει σε ακίνητο επιφάνειας 4,15 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Καμίνια Τρυβασάλου, στη Μήλο. Το έργο έχει ήδη λάβει τη σχετική οικοδομική άδεια από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου. Σύμφωνα με την άδεια, φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΑΛΥΜΙΑ ΙΚΕ, η οποία και μισθώνει το ακίνητο.
  • Προεγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Μήλο. Το έργο αφορά στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 37 δωματίων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 8,35 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Δύο Σπηλιές, στη Μήλο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου. Επενδυτής, σύμφωνα με την προέγκριση, είναι η εταιρεία ΝΟΜΙΚΟΣ Ι. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Πράσινο φως δόθηκε για νέο ξενοδοχείο στη Νάξο. Με γοργά βήματα προχώρησε η οικοδομική άδεια από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η ανέγερση του ξενοδοχείου κλασικού τύπου 4 αστέρων βαίνει προς υλοποίηση. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 4,56 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Λάκκοι Αγίου Αρσενίου, στη Νάξο. Σύμφωνα με την άδεια, στην επένδυση προβαίνει η εταιρεία PLAKA BEACH IKE, που είναι και ο μισθωτής του ακινήτου.
  • Στα σκαριά βρίσκεται νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο. Πρόκειται για την δημιουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων με υπόγεια και κολυμβητικές δεξαμενές. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 4,77 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Σαγκρί, στη Νάξο και έχει λάβει τη σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την ΥΔΟΜ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
  • Δρομολογείται επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Νάξο. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου κλασσικού τύπου. Το νέο ξενοδοχείο έλαβε προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και θα γίνει σε έκταση 6,28 στρεμμάτων περίπου, στην περιοχή Άγιος Αρσένιος, στη Νάξο.
  • Άλλο ένα νέο ξενοδοχείο που βρίσκεται “στα σκαριά” στη Νάξο. Προεγκρίθηκε από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, και προχωρά προς υλοποίηση, ξενοδοχειακή μονάδα κλασσικού τύπου, δύο ορόφων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 4 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Άγιος Αρσένιος.
  • Εγκρίθηκε έργο για νέο 4άστερο ξενοδοχείο στην Πάρο, το οποίο αφορά στην κατασκευή νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 80 κλινών, με εστιατόριο, πισίνα, και εσωτερικό και εξωτερικό γυμναστήριο. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο επιφάνειας 19,03 στρεμμάτων περίπου, που βρίσκεται στην περιοχή της Νάουσας, στην Πάρο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Πάρου. Σύμφωνα με την προέγκριση, φορέας της επένδυσης είναι η PETRA SUITES AE.
  • Μετά από καιρό κάνει την εμφάνισή της η Κέα, με τη δρομολόγηση νέου ξενοδοχείου. Το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης από ενοικιαζόμενα δωμάτια / διαμερίσματα ΑΙΓΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ, σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 4,19 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Κορησσία, στην Κέα. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Advertisement

TRENDING