REAL ESTATE

Μεγάλο ενδιαφέρον για τους 15 διαγωνισμούς πώλησης ακινήτων της Ektasis

Published

on

Με καταληκτική ημερομηνία σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6 το απόγευμα ολοκληρώνονται οι 15 πλειοδοτικοί διαγωνισμοί που διοργανώνει η ειδική διαχειρίστρια της Ektasis Development, με την τεχνική υποστήριξη της PriceWaterhouseCoopers (PWC).

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, το ενδιαφέρον για τα ακίνητα που τίθενται προς πώλησης είναι πολύ μεγάλο και φέρεται να έχουν δώσει προσφορές για ένα ή παραπάνω ακίνητα πολλές εταιρείες real estate από την Ελλάδα, κάποιες από τις ΑΕΕΑΠ αλλά και ξένα funds και real estate developers.

Τα ακίνητα – φιλέτα

Η λίστα των ακινήτων προς πώληση είναι πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Υπολογίζεται ότι το σύνολο του χαρτοφυλακίου της Ektasis φθάνει σε αξία τα 110 εκ. ευρώ.

Ειδικά στην Αθήνα όμως περιλαμβάνει εμπορικά ακίνητα – φιλέτα,  τα οποία πολλές εταιρείες real estate εποφθαλμιούν. Ανάμεσά τους πολλά οικόπεδα στα οποία λειτουργούν μεγάλα εμπορικά καταστήματα (σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ κλπ).

Ξεχωρίζει επίσης το οικόπεδο μαζί με τα κτίρια που στέγαζαν έως το 2009 την Kodak, στο Μαρούσι (Χειμάρρας και Αμαρουσίου – Χαλανδρίου).

Advertisement

TRENDING