Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Νέα ξενοδοχειακή άφιξη 5 αστέρων στην Πάρο

Newsroom

Published

on

Cosme, a Luxury Collection Resort
Cosme, a Luxury Collection Resort

Νέα ξενοδοχειακή άφιξη 5 αστέρων στην Πάρο με το άνοιγμα νέου πολυτελούς ξενοδοχείου από γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων.

Η Luxury Collection, μέρος του portfolio της Marriott Bonvoy με 30 εξαιρετικά hotel brands διεθνώς, μόλις έθεσε ψηλά τον πήχυ μιας πλούσιας και πολυτελούς εμπειρίας στο νησί της Πάρου με το άνοιγμα του Cosme, a Luxury Collection Resort, ένα ζωηρό και κοσμοπολίτικο “δεύτερο σπίτι” για όσους επισκέπτονται το διάσημο νησί με το κυκλαδίτικο ανάγλυφο, την ξεχωριστή παράδοση και κουλτούρα και την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά.

Πολύ κοντά στη γραφικη Νάουσα και συνεχίζοντας το όραμα και το ήθος των ξενοδοχείων του Αντώνη Ηλιόπουλου και της Κάλιας Κωνσταντινίδου για διακριτική πολυτέλεια, που αναβαθμίζει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το Cosme έχει σχεδιαστεί ως φυσική προέκταση του χωριού, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περιπλανηθούν στα σοκάκια και στις πλατείες από τοπική πέτρα, που ενώνουν, αλλά και παρεμβάλλονται μεταξύ των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου.

Σχεδιασμένο από την αρχιτεκτονική και interior design ομαδα του ID Laboratorium με κανόνα τη μοναδική Κυκλαδίτικη αισθητική, το Cosme αφομοιώνει την ολοκληρωμένη γοητευτική εμπειρία ενός νησιού του Αιγαίου, με τη θάλασσα στα δύο βήματα από τις 40 συνολικά σουίτες.

Με αναφορά στο αυθεντικό στιλ και στην ιδιαίτερη ομορφιά της Πάρου, το ντεκόρ μπλέκει με κομψό τρόπο παλιές γκραβούρες με σκηνές της Παριανής καθημερινότητας, αντικείμενα και έργα Τέχνης Ελλήνων καλλιτεχνών (Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Χριστίνα Μανδηλάρη-Naked Summers, Τερψιχόρη, κ.α.), χαρακτηριστικές ταπετσαρίες και υφάσματα με χειροποίητα κεντήματα του οίκου Pierre Frey και φυσικά τις αδρές κυκλαδίτικες γραμμές που δημιουργούνται από τις έντονες φωτοσκιάσεις του ελληνικού ήλιου.

Από τις 40 σουίτες, οι οποίες διαθέτουν custom-made έπιπλα του διάσημου Ισπανού designer Jaimé Hayon σε συνδυασμό με υφάσματα σε ζεστές αποχρώσεις του βουργουνδί, του κόκκινου, και φυσικά του ελληνικού μπλε, κάποιες και με ιδιωτικές πισίνες, ξεχωρίζει η πληθωρική Cosmos Suite των 60 τμ. με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τη μεγάλη πισίνα και τους ευρύχωρους εξωτερικούς χώρους, που την καθιστούν ένα από τα πιο πολυτελή καταλύματα του νησιού.

Κεντρικό σημείο συνάντησης όλη την ημέρα απότελεί φυσικά η μεγάλη κεντρική πισίνα σε σχήμα μισού φεγγαριού, με ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο των Αγίων Αναργύρων.

Εκεί δίπλα βρίσκονται και τα δύο εστιατόρια-πρόταση του Cosme, το παραλιακό Parostia και το ανεπιτήδευτο Volta, τα οποίο με επικεφαλής τον διεθνούς φήμης Έλληνα σεφ Γιάννη Κιόρογλου (σεφ των εστιατορίων La Petite Maison στις Κάννες και La Guerite στο Saint Barth), επιδιώκουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στη “Medite-grecian” κουζίνα, που είναι το πάθος του.

Μένοντας πιστός στις ελληνικές του ρίζες και αποπνέοντας το concept της “ελληνικής φιλοξενίας” σε κάθε δημιουργία του, τα πιάτα του Γιάννη Κιόρογλου αντικατοπτρίζουν τις χαλαρές, αν και πλούσιες, γευστικές παραδόσεις της Πάρου, της Ελλάδας και της Μεσογείου γενικότερα.

Το Cosme γιορτάζει με γενναιοδωρία τη χαρά της ζωής, διαθέτοντας κι ένα πριβέ guests-only beach club, που επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να απολαύσουν τα μοναδικά νερά του Αιγαίου, συνοδεία ευφάνταστων cocktails, γευστικών σνακ που σερβίρονται στις αναπαυτικές ξαπλώστρες κι ενός καλοκαιρινού soundtrack που ακολουθεί με δεξιοτεχνία τους ρυθμούς της ημέρας.

Τέλος, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την απόλυτη όαση ευζωίας στο Elios, το spa του Cosme, που πήρε το όνομά του από τον θεό Ήλιο, υιοθετεί τους αργούς ρυθμούς της Κυκλαδίτικης καθημερινότητας και συνεργάζεται με το διεθνούς φήμης ελληνικό brand Korres για να προσφέρει ολιστικές θεραπείες βασισμένες στα σπάνια οργανικά συστατικά και τα ιαματικά μυστικά της ελληνικής και μεσογειακής παράδοσης.

Το wellness hub του Elios διαθέτει κι έναν μοναδικό χώρο στο πιο ψηλό σημείο του συγκροτήματος (εκεί όπου τα βράδια νομίζεις ότι μπορείς να πιάσεις τα άστρα) ιδανικό για γιόγκα και διαλογισμό, με ανοιχτούς ορίζοντες ως την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου και ακόμη παραπέρα, ως το λιμάνι της Νάουσας.

Cosme, a Luxury Collection Resort

Cosme, a Luxury Collection Resort

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

“Πιστεύουμε πολύ στη δημιουργία αυθεντικών και διαχρονικών εμπειριών για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων μας, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη ουσιαστικών δεσμών με τον προορισμό, μέσα από την επαφή τους με την κουλτούρα, τις παραδόσεις και τα έθιμα, ενώ βιώνουν μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας” λέει η Κάλια Κωνσταντινίδου, συνιδιοκτήτρια της Kanava Hotels & Resorts.

“Είναι ώρα να χαρούν τη ζωή και να αισθανθούν ελεύθεροι. Αυτό είναι η ιδέα πίσω από τη δημιουργία του Cosme. Η τοποθεσία, η αρχιτεκτονική, οι υπηρεσίες μας και οι άνθρωποι μας, ξεκλειδώνουν ευκαιρίες ώστε οι επισκέπτες να εκφράσουν την προσωπικότητά τους και να επιλέξουν οι ίδιοι πώς να συνδεθούν, να φανταστούν και να απολαύσουν. Όλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δίνουν την ελευθερία στους επισκέπτες να φτιάξουν μια εμπειρία, όπως ακριβώς εκείνοι τη θέλουν”.

Σημειώνεται πως η Kanava Hotels & Resorts κατέχει 5 πολυτελή ξενοδοχεία στις Κυκλάδες και αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία μέσα από την αίσθηση οργανικής πολυτέλειας που αποπνέει. Τα ξενοδοχεία της, ενταγμένα στην αλυσίδα Marriott International, βρίσκονται στους πιο εμβληματικούς προορισμούς και αποτελούν ιδανική απόδραση για τον ταξιδιώτη που αναζητά μία αυθεντική εμπειρία.

Η ιστορία του ομίλου ξεκίνησε το 1993 όταν ο Αντώνης Ηλιόπουλος εγκαινίασε το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί της Σαντορίνης, το Vedema, a Luxury Collection Resort. Η εταιρία επεκτάθηκε έκτοτε με το Mystique, a Luxury Collection Hotel, το 2007 στην φημισμένη καλντέρα της Οίας και το 2018 με το Istoria, a Member of Design Hotels στην μαύρη παραλία του Περίβολου.

Το 2019, εξαπλώθηκε στην Πάρο με το άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου της στο νησί το Parīlio, a Member of Design Hotels, ενώ το 2020 πρόσθεσε στην συλλογή της και το συγκρότημα Acron Villas Paros.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE12 ώρες ago

Τα 2 συχνότερα λάθη πριν την αγορά ενός ακινήτου – Γιατί δεν αρκεί πλέον η εύρεση ακινήτου σε καλή τοποθεσία και τιμή

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ18 ώρες ago

Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων δρομολογείται στη Μήλο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Χανιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ19 ώρες ago

“Στα σκαριά” επένδυση για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στα Χανιά – Δείτε πού θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ20 ώρες ago

Γραφεία στην Αττική: Η αγορά δύο – και τριών – ταχυτήτων, τα «πράσινα» κτίρια και η επιστροφή της ζήτησης

Το οικισιτκό έργο της στην οδό Καραμανλή 5 στην Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL20 ώρες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Το logistics center BriQ στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS20 ώρες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της επένδυσης logistics της BriQ στον Ασπρόπυργο

Το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς στη Θεσσαλονίκη - Φωτό: ThessINTEC
REAL ESTATE20 ώρες ago

Η Hellenic Properties μπαίνει στο Thess INTEC με συμφωνία για έκταση 10.000 τ.μ.

Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης - Πηγή: Trade Estates
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Δυναμικό ξεκίνημα για την Trade Estates το 2026 – “Υψηλές πτήσεις” για τα εμπορικά πάρκα και τα έσοδα

Νάξος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο στη Νάξο – Πού θα γίνει

Ηράκλειο Κρήτης - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων δρομολογείται στο Ηράκλειο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

To κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού 6 στο Σύνταγμα που θα μετατραπεί στο 5άστερο ξενοδοχείο Onoma Hotel Athens - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Πρόσω ολοταχώς” για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Anatolia Hospitality στο Σύνταγμα – Ποιό γνωστό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Εγκρίθηκε το νέο έργο ανακαίνισης γνωστού ξενοδοχείου στη Γλυφάδα

Η νέα 5άστερη τουριστική επένδυση της Μπλε Κέδρος στη Μονεμβασιά - Πηγή: Μπλε Κέδρος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Στα “σκαριά” τα δύο πρώτα Coco-mat Village από την Μπλε Κέδρος – Πώς αλλάζουν το επενδυτικό προφίλ της εταιρείας

Το κτίριο στην οδό Ερμού 61 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο στην Ερμού – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Το Μέγαρο ΤΑΝΠΥ στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 ημέρες ago

Σε διαγωνισμό από τον EΦΚΑ ακίνητο – φιλέτο στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά – Ποιό γνωστό κτίριο αφορά

Project VORIA - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Επεκτείνεται στα ακίνητα και τα ξενοδοχεία η Intracom – Ποιά μεγάλα έργα real estate δρομολογεί εντός και εκτός Αττικής

Το νέο 5αστέρων Infinity Porto Heli στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Mold Architects
Χωρίς κατηγορία2 εβδομάδες ago

“Μεγαλώνει” η mega τουριστική επένδυση Infinity Six Senses Porto Heli στην Αργολίδα

Ikos Kissamos - Πηγή: SANI / IKOS Resorts
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ολοκληρώνεται η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή επένδυση που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη – Πότε ανοίγει το νέο Ikos Kissamos

Sitia Bay Resort - Πηγή: ΙΚΤΙΝΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

3 νέα μεγάλα ξενοδοχειακά deals στην Κρήτη βάζουν το νησί στο ραντάρ των διεθνών επενδυτών

Το Ολυμπιακό Κέντρο Μαρκόπουλου - Πηγή: ΤΑΙΠΕΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Από Μάιο εξελίξεις για το μεγάλο διαγωνισμό αξιοποίησης του πρώην Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου στο Μαρκόπουλο

Το οικισιτκό έργο της στην οδό Καραμανλή 5 στην Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL20 ώρες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Το logistics center BriQ στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS20 ώρες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της επένδυσης logistics της BriQ στον Ασπρόπυργο

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
Χωρίς κατηγορία3 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής της Riviera Galleria στο Ελληνικό

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 μήνες ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ3 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ3 μήνες ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890