ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στα σκαριά στη Σαντορίνη – Που θα γίνουν

Published

on

Σαντορίνη - Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi

Νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις βρίσκονται στα σκαριά στη Σαντορίνη.

Τον τελευταίο μήνα, δύο νέες επενδύσεις δρομολογήθηκαν: η μία εξ’ αυτών έχει ήδη εγκριθεί και βαίνει προς υλοποίηση, ενώ η δεύτερη, διπλή επένδυση, έχει λάβει προέγκριση οικοδομικής άδειας. Αμφότερες βρίσκονται σε ‘hot’ περιοχές του νησιού.

Δείτε τις πρόσφατες νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Σαντορίνη:

  • Στα σκαριά βρίσκεται διπλή ξενοδοχειακή επένδυση στην Σαντορίνη. Πρόκειται για την δημιουργία ξενοδοχείου ως ακολούθως: Στο πρώτο οικόπεδο, θα ανεγερθεί διώροφο κτίριο 20 κλινών με δύο υπόγεια και κολυμβητική δεξαμενή, σε έκταση 837 τ.μ. περίπου. Στο δεύτερο οικόπεδο, θα ανεγερθεί διώροφο κτίριο 14 κλινών με δύο υπόγεια, σε έκταση 831 τ.μ. περίπου. Αμφότερα τα κτίρια θα ανεγερθούν στην θέση «Περγέρι» Ημεροβιγλίου, στην Σαντορίνη. Για τα δύο έργα έχει ήδη εκδοθεί οι σχετικές προεγκρίσεις οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας.
  • Πράσινο φως δόθηκε για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Σαντορίνη. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων, δύο ορόφων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 1,3 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Καμάρι Επισκοπής Γωνιάς, στη Σαντορίνη. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας. Σύμφωνα με την άδεια, στην επένδυση προβαίνει η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ ΑΞΤΕΕ.

Advertisement

TRENDING