RESIDENTIAL

New entry στις οικιστικές επενδύσεις για την Prodea – Πού βρίσκονται τα 10 ακίνητα

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva

New entry στις οικιστικές επενδύσεις στην Ελλάδα έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες η Prodea αποκτώντας 10 ακίνητα στα οποία θα επενδύσει για τη δημιουργία σύγχρονων κτιρίων κατοικιών.

Σκοπός της επιλεκτικής τοποθέτησης της Prodea στον τομέα της ανάπτυξης οικιστικών ακινήτων είναι η δημιουργία ποιοτικού οικιστικού προϊόντος προς πώληση και ενοικίαση.

Η δυναμική είσοδος της εταιρείας στο κατοικείν έρχεται να συμβάλει στην κάλυψη της ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης για στέγη, με όρους πραγματικής αειοφορίας, ποιότητας και ασφάλειας, προσφέροντας ένα προϊόν με τη σιγουριά και τα εχέγγυα ενός οργανισμού με ιδιαίτερη εμπειρία και εξειδίκευση.

O όμιλος Prodea έχει αποκτήσει ήδη δέκα οικιστικά οικόπεδα σε περιοχές όπως το Ελληνικό, η Νέα Ερυθραία, η Πολιτεία, η Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και η Κυψέλη, και ένα υφιστάμενο, πλήρως μισθωμένο κτήριο κατοικιών στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρεται και στις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας για το 9μηνο του 2022, στις 22 Ιουνίου 2022 η εταιρεία προχώρησε στην απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου και των εταιρικών μεριδίων 5 εταιρειών στην Ελλάδα, οι οποίες είναι ιδιοκτήτριες εννέα οικιστικών οικοπέδων και ενός υφιστάμενου κτηρίου κατοικιών, το οποίο είναι πλήρως μισθωμένο, με σκοπό την ανάπτυξη οικιστικών ακινήτων προς πώληση και ενοικίαση.

Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση των εταιρειών ανήλθε σε €16.291.000 και έχει καταβληθεί ολοσχερώς.

Οι εταιρείες WISE LOUISA Μ.Α.Ε., ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 77 IKE και WISE ATHANASSIA M.IKE είναι ιδιοκτήτριες 4 οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 7,2 χιλ. τ.μ. στα οποία θα αναπτυχθούν οικιστικά ακίνητα προς πώληση (αποθέματα).

Οι εταιρείες BTR HELLAS M.IKE και BTR HELLAS II M.ΙΚΕ είναι ιδιοκτήτριες 5 οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 1,7 χιλ. τ.μ. στα οποία θα αναπτυχθούν οικιστικά ακίνητα προς ενοικίαση (ακίνητα επένδυσης) και ενός πλήρως μισθωμένου κτηρίου κατοικιών συνολικής επιφάνειας 1,2 χιλ. τ.μ. το οποίο διαθέτει συνολικά 24 διαμερίσματα.

Advertisement

TRENDING