LOGISTICS

Οι 3 άξονες επενδύσεων της Premia Properties στα logistics

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro

Στην αυξημένη ζήτηση για ακίνητα logistics, αλλά και στον κρίσιμο ρόλο της ύπαρξης των απαραίτητων υποδομών για την εύρυθμη λειτουργία τους αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της PREMIA Properties, Κώστας Μαρκάζος, στο 4o Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2021.

Η PREMIA PROPERTIES σκοπεύει να εκμεταλλευτεί αυτά τα δεδομένα και έχει αποφασίσει να συνεχίσει να επενδύει σε 3 άξονες

Η επίδραση της πανδημίας, όπως υπογράμμισε ο κ. Μαρκάζος, διαφοροποιείται ανά κλάδο ακινήτων, καθώς είναι διαφορετικής έντασης για τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) και των σχολικών κτιρίων.

«Η παγκόσμια οικονομία βιώνει την επέλαση της νέας βιομηχανικής επανάστασης (νέες τεχνολογίες – ψηφιακή εποχή), η οποία ουσιαστικά καταργεί τα εμπόδια ανάμεσα στις διάφορες αλυσίδες εφοδιασμού, στους πελάτες και στις επιχειρήσεις. Η Ελλάδα απολαμβάνει βασικά πλεονεκτήματα που δύναται να την καταστήσουν σημαντικό κόμβο στις μεταφορές και παγκόσμιο διαμετακομιστικό κέντρο», συμπλήρωσε.

Σήμερα, η PREMIA διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της ακίνητα αποθηκών συνολικού εμβαδού σχεδόν 175.000 τ.μ. Στόχος είναι μέχρι τέλους του 2021 να αυξήσει τις επενδύσεις, ξεπερνώντας τα 200.000 τ.μ. στον κλάδο των ακινήτων logistics.

«Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στα Logistics, σχεδιάζουμε ΑΜΚ 75 εκατ. ευρώ, μεγάλο τμήμα αυτής θα κατευθυνθεί στα Logistics», ανέφερε ο κ. Μαρκάζος.

Σε τροχιά για ακίνητα 300 εκ. ευρώ η Premia – Οι νέες επενδύσεις και η ΑΜΚ

Advertisement

TRENDING