ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι 3 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στα Ιόνια Νησιά από την αρχή του 2024

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva

Τρεις νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στα Ιόνια Νησιά έχουν δρομολογηθεί από την αρχή του 2024.

Αφορούν τη δημιουργία νέων ξενοδοχείων αλλά και έργα ανακαίνισης σε ξενοδοχεία σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.

Δείτε παρακάτω τις 3 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στα Ιόνια Νησιά από την αρχή του έτους:

  • “Πράσινο φως” δόθηκε για έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στην Κεφαλονιά. Το έργο αφορά σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε έκταση 6,36 στρεμμάτων περίπου, επί της επαρχιακής οδού Αργοστολίου-Λάσσης-Αγίων Θεοδώρων, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Για το έργο της ανακαίνισης έχει ήδη εκδοθεί η οικοδομική άδεια από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αργοστολίου. Σύμφωνα με αυτή, οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή έξι (6) κολυμβητικών δεξαμενών, διαμορφώσεις στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και εσωτερικές διαρρυθμίσεις στο ξενοδοχείο. Στην επένδυση προβαίνει, σύμφωνα με την άδεια, η εταιρεία ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
  • Στα σκαριά βρίσκεται νέο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο. Πρόκειται για την ανέγερση διώροφου ξενοδοχείου με υπόγειο και πατάρια, με ατομικές πισίνες στον όροφο και κοινόχρηστη στο ισόγειο, υπόγειες δεξαμενές νερού, μηχανοστάσια και λοιπούς βοηθητικούς χώρους υπογείου. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 1,51 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Παντοκράτορας Λαγανά, στη Ζάκυνθο και έχει ήδη λάβει τη σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την ΥΔΟΜ του Δήμου Ζακυνθίων. Σύμφωνα με την προέγκριση, επενδυτής είναι η εταιρεία ΙΟΝΙΣ ΑΞΤΕ.
  • Δρομολογείται νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο. Το έργο αφορά σε εργασίες ανακαίνισης – επισκευής, σε ξενοδοχείο εντός σχεδίου πόλεως, με προϋπολογισμό εργασιών άνω των 25.000 ευρώ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε έκταση 2,95 στρεμμάτων περίπου, στην περιοχή Πλάνου Αρκαδίων, στη Ζάκυνθο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ζακυνθίων. Σύμφωνα με την άδεια, φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΞΤΕΕ.

Advertisement

TRENDING