Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παγκόσμια διάκριση για την Ολυμπία Οδό, φιναλίστ για διεθνές βραβείο

Newsroom

Published

on

Μία διεθνής διάκριση είναι ήδη στα χέρια της Ολυμπίας Οδού Α.Ε. Σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com πριν από περίπου 10 μέρες ανακοινώθηκε ότι είναι ανάμεσα στις 5 φιναλίστ για το Μέγα Βραβείο του “εξοχότερου επιτεύγματος έργου πολιτικού μηχανικού” (OCEA-outstanding civil engineering achievement) για το 2019 της ASCE (American Society of Civil Engineers).

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα, ο τομέας των ιδιωτικών αυτοκινητόδρομων της χώρας και μάλιστα έχοντας πιθανότητες να τον κερδίσει δεδομένης της μεγάλης τεχνικής δυσκολίας κατασκευής του αυτοκινητόδρομου που συνδέει την Ελευσίνα με την Κόρινθο και την Πάτρα.

Η βράβευση πρόκειται να γίνει στις 14 Μαρτίου 2019 στο Opal Gala στο Arlington στην Ουάσιγκτον όπου θα βραβευθούν όλοι οι φιναλίστ και στο τέλος της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής. Η μεγάλη αυτή διάκριση δεν ήρθε τυχαία και όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Παπανικόλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού στο ypodomes.com “είναι μία πολύ σημαντική διάκριση για την Ολυμπία Οδό αλλά και για τη χώρα καθώς είναι το μοναδικό έργο εκτός Αμερικής που προκρίθηκε ως φιναλίστ σε αυτό το σπουδαίο διαγωνισμό, και το μοναδικό οδικό έργο πράγμα που δικαιώνει την μοναδικότητα και το βαθμό διαχειριστικής δυσκολίας υλοποίησης (ταυτόχρονη κατασκευή και λειτουργία) αλλά και στο καθαρά τεχνικό κομμάτι με το πλήθος των μεγάλων τεχνικών έργων σε μία ιδιαίτερα σεισμογενή περιοχή, σε μία στενή λωρίδα γης ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα και με πλούσια αρχαιολογικά ευρήματα. Αυτή η διάκριση ανήκει σε όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται στο μεγάλο αυτό έργο”.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία και διάκριση της Ολυμπίας Οδού έγινε αντικείμενο θερμών δηλώσεων τόσο από πλευράς Υπουργείου Υποδομών όσο και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Ο  Γιώργος Δέδες, Γενικός Γραμματέας Υποδομών δήλωσε στο ypodomes.com “θεωρώ ιδιαίτερα τιμητικό και για την χώρα και τον κατασκευαστικό της τομέα  το γεγονός ότι ένα μεγάλο οδικό τεχνικό έργο  αναδεικνύεται στα πέντε επικρατέστερα του κόσμου για βράβευση από την διεθνούς κύρους American Society Civil Engineer. Αυτή η διάκριση καταδεικνύει τόσο το μέγεθος του επιτεύγματος της ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου όσο και την υψηλή τεχνογνωσία των ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών και των εργαζομένων στη διαχείριση και την υλοποίηση του. Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές, από την ηγεσία της Ολυμπίας Οδού μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο στο έργο αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών για τη άρτια συνεργασία και συντονισμό στην κατασκευαστική ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού”.

O Γιάννης Καρνέσης, Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Υπουργείου Υποδομών , δήλωσε στο ypodomes.com πως “είμαι περήφανος για το Υπουργείο, την υπηρεσία μου και εμένα, που συμμετείχαμε σε αυτό το πολύ μεγάλο έργο που τιμά την Ελλάδα και τους έλληνες μηχανικούς. Παρόλο τον κόπο και την αγωνία που ζήσαμε κατά τη διάρκεια της κατασκευής, νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για αυτή την μεγάλη διάκριση που στο πρόσωπο της αναγνωρίζεται η επιτυχία του τεχνικού κόσμου, μία σύμπραξη των καλύτερων ελληνικών και ξένων μηχανικών. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν “.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας δήλωσε ενθουσιασμένος με την υποψηφιότητα αυτή και όπως σημείωσε στο ypodomes.com “είναι μεγάλη τιμή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γιατί η Ολυμπία Οδός είναι ο κύριος οδικός άξονας που φτάνει από την Αθήνα μέχρι την Αρχαία Ολυμπία, παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι εκεί. Είναι μεγάλη τιμή και για τη χώρα καθώς αυτή η παγκόσμια διάκριση αναδεικνύει τις αναπτυξιακές δυνατότητες που δίνει στην περιοχή, στον τουρισμό αλλά και τις συνδυασμένες μεταφορές. Ας μην ξεχνάμε ότι ενδιάμεσος σταθμός είναι η Πάτρα, η 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι οπότε η Ολυμπία Οδός είναι συνυφασμένη και με την Πάτρα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητρήρια στη Ολυμπία Οδό, στο επιστημονικό δυναμικό και τους εργαζόμενους που ακόμα και με τις πιο αντίξοες συνθήκες πίστεψαν σε αυτό το έργο, ένα έργο που φέρνει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξανά το προσκήνιο. Ο αγώνας του Περιφερειάρχη συνεχίζεται αμείωτος μέχρι την τελική ολοκλήρωση του έργου μέχρι την Αρχαία Ολυμπία”.

Στο φάκελο της Ολυμπίας Οδού δόθηκε έμφαση εκτός από το τεχνικό και το διαχειριστικό κομμάτι και στο κοινωνικό αποτύπωμα του έργου για το πως επρόκειτο να αλλάξει την ζωή χιλιάδων πολιτών καθώς ανέβασε το επίπεδο οδικής ασφάλειας σε έναν άξονα ο οποιος ήταν ένας από τους πιο θανατηφορους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και πλέον είναι από τους ασφαλέστερους. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι συντελεστές σε αυτή την κορυφαία διάκριση ήταν οι 3 μεγάλοι τεχνικοί όμιλοι της χώρας ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, J&P ΑΒΑΞ, η Γαλλική VINCI και η Γερμανική Hochtief.  Ανεξάρτητοι Μηχανικοί του έργου είναι η Κ/Ξ ΣΑΛΦΩ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-SETEC.

Τα κριτήρια ένταξης ως πιθανού νικητή σε αυτό το βραβείο είναι: αυθεντικότητα-καινοτομία, η ευρηματικότητα στο σχεδιασμό και τη λύση σχεδιαστικών προκλήσεων, βιωσιμότητα των έργων (περιβαλλοντική, κοινωνική, οικονομική), σχεδιασμός και εκτέλεση έργου.

Στο δια ταύτα, οι πέντε φιναλίστ που διεκδικούν το μεγάλο αυτό βραβείο είναι έργα που δεν αφορούν μόνο αυτοκινητόδρομους άλλα όλο το φάσμα έργων πολιτικού μηχανικού. Πιο συγκεκριμένα οι πέντε φιναλίστ είναι:

 

150 North Riverside, Chicago

Πρόκειται για ένα ουρανοξύστη 54 ορόφων στην περιοχή του Σικάγο που κατάφερε σε μία πολύ δύσκολη τεχνικά περιοχή να χτιστεί χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών καινοτομιών, συμπεριλαμβανομένου ενός δομικού συστήματος από σκυρόδεμα τρεις φορές στενότερο από αυτό ενός τυπικού κτιρίου γραφείων.

 

Νέο Δικαστήριο ΗΠΑ, Λος Άντζελες

Βρίσκεται στην γειτονιά του Πολιτικού Κέντρου του LA, το κτίριο των 10 ορόφων περιλαμβάνει 24 αίθουσες δικαστηρίων και 32 δικαστικούς θαλάμους. Ο σχεδιασμός ενσωματώνει τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα στοιχεία, με παραδοσιακά υλικά όπως ο ασβεστόλιθος που χρησιμοποιείται με νέους, καινοτόμους τρόπους, ένας από τους οποίους είναι ένα concept “floating cube” που προβάλλει τον όγκο του γυαλιού πάνω από την πέτρινη βάση του.

 

OARS-OSIS, Σήραγγα αποχέτευσης, Columbus Ohio

Έξι μέτρα διάμετρο και μήκος 7,1χλμ, η νέα σήραγγα OARS εξελίσσει το υπάρχον αποχετευτικό αποχετευτικό σύστημα Olentangy-Scioto που είναι 82 ετών. Χτισμένο περίπου 55 μέτρα κάτω από το κέντρο του Κολόμπους με κόστος 370 εκατομμυρίων δολαρίων, το έργο είναι το μεγαλύτερο έργο βελτίωσης υποδομών στην ιστορία της πόλης. Η σήραγγα OARS αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του Σχεδίου Διαχείρισης Καιρού στο Columbus, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τη μείωση των υπερχειλίσεων των αποχετεύσεων στην πόλη.

 

Ολυμπία Οδός, Βόρεια Πελοπόννησος, Ελλάδα

Χρειάστηκε περισσότερη από μια δεκαετία εργασίας, αλλά ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Ελλάδας – παλαιότερα γνωστός ως «Ο δρόμος του θανάτου» – αντικαταστάθηκε με την Ολυμπία Οδό. Ο σχεδιασμός του έπρεπε να συνυπολογίσει την εξαιρετικά σεισμική βόρεια ακτή της Πελοποννήσου, καθώς και αρχαιολογικούς χώρους σε μια περιοχή που κατοικήθηκε από το 5000 π.Χ.

 

Πρόγραμμα αντικατάστασης οδοστρώματος – Γέφυρα Off-Ramp προς Βορρά, Σιάτλ

Η γέφυρα εκτός ράμπας, μέρος του προγράμματος αντικατάστασης οδογέφυρας, είναι ο πρώτος στον κόσμο που είναι χτισμένος με δύο κίονες που έχουν σχεδιαστεί για να κάμπτονται κατά τη διάρκεια σεισμικών δονήσεων και στη συνέχεια να επιστρέφουν στη θέση τους για να παραμείνουν λειτουργικοί. Το έργο βασίστηκε στην έρευνα από το εργαστήριο μηχανικής σεισμού του Πανεπιστημίου Nevada-Reno με τη χρήση νικελίου και τιτανίου, που περιβάλλεται από ένα τσιμεντοειδές σύνθετο υλικό.

Για το 2018 νικητής του βραβείου OCEA ήταν το οδικό έργο της 2ης Υπόγειας Λεωφόρου (Α`φάση) στη Νέα Υόρκη (Second Avenue Subway-Phase 1) ενώ φιναλίστ ήταν τα έργα: Elizabeth River Tunnels Project, Norfolk & Portsmouth, Folsom Dam Auxiliary Spillway, Phase IV, Folsom, Jane Addams Memorial Tollway (I-90) Fox River Bridge Project, Elgin, SR 520 Floating Bridge & Landings Project, Seattle & Medina.

Πηγή: Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
To private club της Orilina Properties στο Ελληνικό - Πηγή: Orilina Properties
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ18 λεπτά ago

Στην ΕΚΤΕΡ η κατασκευή του Yacht Club της Orilina Properties στο The Ellinikon

Σάμος, Πυθαγόρειο - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ13 ώρες ago

Δρομολογείται έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Σάμο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ13 ώρες ago

Προχωρά το επενδυτικό πλάνο της Paralos Hospitality στη Νότια Κρήτη

Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Βερβερίδης Βασίλης / Motionteam
REAL ESTATE13 ώρες ago

Πως έχει επηρεάσει μέχρι σήμερα το μετρό την αγορά ακινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Οι προσδοκίες για την έναρξη της επέκτασης προς Καλαμαριά

Το ιστορικό κτίριο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ στην οδό Άνθιμου Γαζή 7 στο κέντρο της Αθήνας - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ14 ώρες ago

Προχωρά με νέες μελέτες η διαδικασία για την επένδυση μετατροπής του ιστορικού κτιρίου της ΕΣΤΙΑ σε ξενοδοχείο

Κως - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ14 ώρες ago

“Πράσινο φως” για νέα ξενοδοχειακή επένδυση στην Κω – Δείτε τί περιλαμβάνει

REAL ESTATE1 ημέρα ago

Σημαντική αύξηση όλων των οικονομικών μεγεθών της BriQ Properties το 2025 λόγω ICI – Στα 283 εκατ. ευρώ το χαρτοφυλάκιο ακινήτων

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” στο ομολογιακό 5 εκατ. ευρώ από την Trade Estates για το mega κέντρο logistics της IKEA στον Ασπρόπυργο

Κεφαλονιά - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Κεφαλονιά – Πού θα γίνει

Σταθμός Λαρίσης - Φωτό: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 ημέρες ago

Πώς θα αξιοποιηθούν τα ακίνητα των Σιδηροδρομικών Σταθμών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης – Πρόβλεψη για κτίρια φιλοξενίας και καταστήματα

Sokio Flisvos, Trademark Collection by Wyndham - Πηγή: Sokio Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Sokio στην Αθήνα – “Στα σκαριά” ακόμη 3 νέα καταλύματα σε Αττική και Χαλκιδική

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ημέρες ago

“Στα σκαριά” 14 νέα έργα για ξενοδοχεία στις Κυκλάδες – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Οι 11 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Πολυτελές θέρετρο και ιδιωτικές κατοικίες της Four Seasons στο Πόρτο Χέλι - Πηγή: Four Seasons
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πράσινο φως” και με τη “βούλα” για τη μεγάλη τουριστική επένδυση του νέου Four Seasons στο Πόρτο Χέλι – Τι θα περιλαμβάνει

Το ακίνητο στην οδό Αγησιλάου 23-25 και Κολωνού στο Μεταξουργείο - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Σε hot spot νέων ξενοδοχείων μετατρέπεται το Μεταξουργείο – Ποιές δύο νέες επενδύσεις προχωρούν

Η ανανεωμένη Στοά Αρσακείου - Πηγή: Legendary Food
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 εβδομάδα ago

Προς ολοκλήρωση η μεγάλη εμπορική επένδυση στη Στοά Αρσακείου – Ποιοί χώροι έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν

Athenaeum Eridanus - Πηγή: Athenaeum Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Οι 3 νέες επενδύσεις της Athenaeum Hotels στην Αθήνα – Που σχεδιάζονται νέα 5άστερα ξενοδοχεία

Μεσσηνία - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Πράσινο φως” για 4 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο – Ποιές δύο περιοχές μονοπωλούν το επενδυτικό ενδιαφέρον

Ρόδος - Φωτό: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

5 νέα έργα ξενοδοχείων δρομολογούνται στα Δωδεκάνησα – Ποιό νησί “κυριαρχεί” στις επενδύσεις

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

8 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται στα Ιόνια Νησιά – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

Το νέο Μινιόν, φωταγωγημένο - Πηγή: DIMAND - Φωτογραφίες: ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
VIDEOS2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
VIDEOS2 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα κτιριακά έργα για τις μεγάλες οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές επενδύσεις στο Ελληνικό

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
LOGISTICS4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο

Το νέο κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη

Eleusis Project - Πηγή: Karpathios Development
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες

Η οικιστική επένδυση της Vita Estate Development στην οδό Ιάσονος 42 στη Νέα Σμύρνη - Πηγή: Vita Estate Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται

Η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 80 στην Αργυρούπολη - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην Αργυρούπολη – Πού βρίσκεται το ακίνητο

Το νέο Hard Rock Hotel & Casino Athens στο Ελληνικό - Φωτό: Γιάννης Παναγόπουλος / Eurokinissi
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα σε Riviera Tower, IRC και Little Athens

Filoxenia Kalamata - Πηγή: Grecotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ανακαίνισης στο εμβληματικό Filoxenia Kalamata της Grecotel – “Στα σκαριά” και η επόμενη φάση

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).